Forterra 140 Zorlanıyor!

Umut abi pinokyo diye geciyor sanirim.Bizim burda kullananlar bu makina cok zor bi alet.6 silindir 160 jd takip zorlayinca yag getirdi simdi satip 200 beygirini aldilar.Bu alet kolay degil

murat zaten 140'lik motorun ekipmanı olsa video bitmeden kırılmaya baslardi:)

şaka bi yana pulluk bunun yanında hikaye..

fehim abi trakyada da bayi açıldı.. yavaş yavaş bigün herkes zetorcu olcak dikkat et kendine yaklasiyo sizin oralara dogru:)

fatih.. bu ekipman kesinlikle pulluktan çok daha zor.. görmedim kullanmadım ama zetorun pulluk videolarini biliyom..

çok zor kesin.. fuarlarda vs belki gördük ama dikkatimizi çekmemiş..

Forterra 140 Zorlanıyor, Umut Özkan cesaretlendiriyor ve ortaya işte bu muhteşem dans çıkıyor :))

murat zaten 140'lik motorun ekipmanı olsa video bitmeden kırılmaya baslardi:)

şaka bi yana pulluk bunun yanında hikaye..

fehim abi trakyada da bayi açıldı.. yavaş yavaş bigün herkes zetorcu olcak dikkat et kendine yaklasiyo sizin oralara dogru:)

sizlerin zetor un adı bilmezken buranın ovasında zetor u ve bayiliğini gördük be gülüm.hani bir video vardı. adam oynuyordu. ha işte o makinadan belim elimde var zetor biraz hoplar gibime geliyor.:eek::eek::eek::eek::cool:

sizlerin zetor un adı bilmezken buranın ovasında zetor u ve bayiliğini gördük be gülüm.hani bir video vardı. adam oynuyordu. ha işte o makinadan belim elimde var zetor biraz hoplar gibime geliyor.:eek::eek::eek::eek::cool:

93 96 yillari arasinda iki tane zetor kullandik ikiside 7211.bir tanesi piyasada bilindiklerden birtanesi direksiyon altindan vitesli orjinal kabinli ve kaloriferli.o zetordan kullanan ne gordum ne duydum bizim buralarda.umut abi zetorcu ama benim yanimda daha sayilmaz