forum uyelerine af çıksınmı

uyarı ve banlanan uyelere af çıksınmı

• Kullanılan toplam oy
    32
Ynt: forum uyelerine af çıksınmı

benim için farketmez allah mustafa abi deniz abi kaan abi ler affetti saolsun cok tessekkür ederim hepsine

Banlananlar boş yere banlatılmamışlardır şimdi küfür eden bir üyenin af çıkarılması sitede bir kargaşanın ortaya çıkması gibi bişey olur ! Bence af çıkmasın ...

hizli-gonzales link=topic=16800.msg152011#msg152011 date=1234106907' Alıntı:
Banlananlar boş yere banlatılmamışlardır şimdi küfür eden bir üyenin af çıkarılması sitede bir kargaşanın ortaya çıkması gibi bişey olur ! Bence af çıkmasın ...
Katılıyorum bencede cıkmasın.

sitede dolaşmasına izin verdiğimiz üyelerden bazıları ilk banlandıkları zaman yaptığı saçmalıkları aynen devam ettiriyor bu anket 100 defa açılsa benim cvp ımhala HAYIR olacaktır

dennizs link=topic=16800.msg153967#msg153967 date=1234438522' Alıntı:
sitede dolaşmasına izin verdiğimiz üyelerden bazıları ilk banlandıkları zaman yaptığı saçmalıkları aynen devam ettiriyor bu anket 100 defa açılsa benim cvp ımhala HAYIR olacaktır
Aynen