arkadaşlar bu hatayı alıyorum. TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Z ziyaretci33 17.02.2017 #1 arkadaşlar bu hatayı alıyorum. TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
meskisehiri 17.02.2017 #2 ersenacar2234' Alıntı: arkadaşlar bu hatayı alıyorum. TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla ... Hatadan bilgimiz var. Geçici bir hata. Düzelteceğiz.
ersenacar2234' Alıntı: arkadaşlar bu hatayı alıyorum. TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla ... Hatadan bilgimiz var. Geçici bir hata. Düzelteceğiz.
Z ziyaretci33 17.02.2017 #4 Uygulamayı silip yükledim vermiyor hata şuan. TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uygulamayı silip yükledim vermiyor hata şuan. TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
meskisehiri 17.02.2017 #5 Bir kaç gün boyunca hata vermeye devam edebilir. Uygulamanın kullanımında bir sorun çıkmayacaktır, sadece girişte uyarı verecektir.
Bir kaç gün boyunca hata vermeye devam edebilir. Uygulamanın kullanımında bir sorun çıkmayacaktır, sadece girişte uyarı verecektir.