Fransa'dan Sewgilerle :)

Yayınlanma tarihi: 10 Oca 2014

Beyler bayanlar, merdiwenden kayanlar :)

Karşınızda Michelin Tarım lastikleri test pisti 450hektar, toplam 41km yol, 3300 personel, bir tarım lastiği senede 1200 saat test ediliyormuş....

Fransızcadan bu kadarını anlayabildim :)

Marka Olmak, Ar-Ge we Kalite ile Mümkündür....

Her zaman derim Fransa ' dan 5 şey alınır diye;

1-Peynir

2-Şarap

3-Kadın :)

4-Michelin Lastik

5-Nükleer Reaktör Santral (Fransız AREVA Dünya ' da an itibari ile, 3ncü (EPR) nesil nükleer santral teknolojisini sahip we referanslı halen 3ncü nesil çalışan santralleri bulunan we kaza konusunda en az sabıkalı tek şirkettir)

http://youtu.be/BSfVB-REixU

Ynt: Fransa'dan Sewgilerle :)

doganbey1 link=topic=71637.msg827181#msg827181 date=1389643443' Alıntı:
Abi bi Fransa turu mu yapsak ne :D

Hehe Doğancan nerelerdesin yahu kaç gündür görünmüyorsun, gel yapak bi Fransa Turu ( Bisikletci gibi oldu ya) Dünya daki en ünlü en eski bisiklet turu yarışı Fransa Turu ' dur...

Ynt: Fransa'dan Sewgilerle :)

Hermiyas link=topic=71637.msg827191#msg827191 date=1389643915' Alıntı:
Hehe Doğancan nerelerdesin yahu kaç gündür görünmüyorsun, gel yapak bi Fransa Turu ( Bisikletci gibi oldu ya) Dünya daki en ünlü en eski bisiklet turu yarışı Fransa Turu ' dur...
Keşandayım abi. Bizimkilerde eve internet almıyor kardeşim çalışmadığı için bende malesef giremiyorum. Arada sırada internet kafeden giriyorum. :) gidelim abi pğassporta bakar iş

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt