Bahsettiginiz traktörler avrupa oldugu için olabilir yerli traktörlerde böyle bir özellik oldugunu duymadım hiçDaha Önce NH TL80A kullandım tek çekerde dahi frene bastığında hepsi tutardı, ani basmaya vs gerek yok.
Şimdi Case Farmall C serisi kullanıyorum bunda da aynı şekilde tek çekerde 4 teker tutuyor.
Bahsettiginiz traktörler avrupa oldugu için olabilir yerli traktörlerde böyle bir özellik oldugunu duymadım hiç
Benim 2006 TD65D de devamlı 4 tekerde fren var ön şaftin ortasinda fren sistemi varBahsettiginiz traktörler avrupa oldugu için olabilir yerli traktörlerde böyle bir özellik oldugunu duymadım hiç
Erkuntlarda bağlı olmasada 4 tutar 2014 benimkiBahsettiginiz traktörler avrupa oldugu için olabilir yerli traktörlerde böyle bir özellik oldugunu duymadım hiç
Bir ciftcekerde en onemli özellik önler bagli degilken frene basinca 4 ünün birden tutması.yol kullanıminda güvenligi artıriyor.Erkuntlarda bağlı olmasada 4 tutar 2014 benimki
Çiftçekere elektro hidrolik geçiyosa tutar. Frene basınca 4 çekere geçiyo traktör. kollu yani mekanikse tek çekerdeyken önler tutmaz.O zaman bu özellik bir tek bizim tümosanda yok
O çeker geçiş düğmesi değil. Bahsettiğiniz düğme ön dingilin elektro hidrolik diff klidi.Tümosan 8085 te önler düğmeli ama bağlı değilken frene bassanda önler devreye girmiyor case maxpro 95 te devreye giriyor