Frezeli Ara Çapa Acil Yardım

Arkadaşlar 5+2 mısır çapa makinası lazım.Halihazırda gübre teşkilatlı üretilmiş makina varmı. Karamandan özkurt tarıma sipariş verdim 2 ay oldu hala gelmedi az önce yine aradım 'yapmayacağız' dediler. kız-*sw kız-*sw
slk-*-s

5 ünite tam, kenarlar yarım gübre teşkilatlı frezeli hazır yapılmış bildiğiniz duyduğunuz var mı. yarın başka firmalarla görüşeceğim ama büyük ihtimal onlarda süre isteyeceklerdir.

Ynt: Frezeli Ara Çapa Acil Yardım

Uploaded with ImageShack.us

İtediğiniz resimdeki gibi galiba bizde bunlar ayrı ayrı kullanılır.Buralarda yapanda kullananda görmedim.Bu konuda yardımcı olamıyacağım.İnşallah tez zamanda bulursunuz.

5+2 yi anlamadım fakat 5li gübrelikli özkurt,türkay da halihazırda var olduğunu biliyorum

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. 5 + 2 derken 5 sırası tam mısır arasını kapatacak 2 tanesi ise kenarlardan yarımşar götürecek.
Ağır Abi link=topic=43367.msg399046#msg399046 date=1305231815' Alıntı:
Elimizde yurdusar marka frezeli üzeri gübrelikli makinamız satılıktır 2.el
resim ve fiyat bilgisi ekleyebilirmisin.
demir45 link=topic=43367.msg399042#msg399042 date=1305231743' Alıntı:

Uploaded with ImageShack.us

İtediğiniz resimdeki gibi galiba bizde bunlar ayrı ayrı kullanılır.Buralarda yapanda kullananda görmedim.Bu konuda yardımcı olamıyacağım.İnşallah tez zamanda bulursunuz.
makina bu sistemde olacak yalnız bu 3+2 benim aradığım 5+2 oda kolay kolay bulunmuyo özel istek üzerine yapılıyor.
vale link=topic=43367.msg399224#msg399224 date=1305269195' Alıntı:
5+2 yi anlamadım fakat 5li gübrelikli özkurt,türkay da halihazırda var olduğunu biliyorum.

özkurt demeyin lütfen 2 ay önce sipariş verdik hala yapmamışlar.gübrelik 1 metre sağa kayık olur yandaki gözlere gübre akışı olmaz felan diyor bugün tekrar aradığımda.Bu adam fabrika değilmi illaki gübreliği preslettiği yer vardır 2 aydır yapılmaz mı taş çatlasa 1 günlük işi var. kız-*sw şyt-*-sa

Kusura bakmayın geç cevap yazdım az önce mısır ekiminden geldim bu işe halletmeye çalışacağım şimdi...