Galvaniz Gübre Romorku


Fimaks..

FB_IMG_1479995553640.jpg
 
Bir arkadaşımda bunun saç kasılısı var 5 yıldır kullanıyor. Katı gübre serpmede fimaks tan başkası yalan kalite teknik=para
 
Fimaks Sahibinden de suan.. 44 bin hatta 29 bin e sac olani var.. pesin para 25'e al git:)

Bu fimaks 10 ton tek dingil yerine ayni paraya hatta biraz daha uygun..Yuksel tandem yada Polatli tandem evladir derim..

Yuksel tandem 10 ton..burda 2 yildir tarimdan kiralaniyor.. inen binen belli degil gunluk 100 lira kira veren alip goturuyor..yalansiz 2 yilda 1000 romork gubre cekmistir.. hala kıramadilar:)

Tavsiye edenlerden biri de bendim hakkaten mahcup etmedi..

Fimaks kotu demiyorum ama Palazoglu gibi fiyati kalitesinden bikac adim onde gidiyor:)

Ot silaj makinasinda da aynini bizzat gorduk..

Firmalar ne yazikki bi saatten sonra paraya doyduktan sonra "isim" satiyorlar..
 
Galvanizin kilosunu 40-50 kuruşa yaptırıyoruz.En fazla 10 ton çıkar bu alet.Diğer boyalı gübre dağıtmaya göre normalde 5bin fiyat farkı olmalı.
 
Yapılmaz abi :) Romorku parçalamaları lazım :) Parçalar kazanlara daldırılıyor o kadar büyük kazan Mitaş ve Çetaşta var onlarda eski malzemeyi kazana daldırmaz :)
 

Benzer Konular

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt