Galvaniz Gübre Romorku

Fimaks..

FB_IMG_1479995553640.jpg

Bir arkadaşımda bunun saç kasılısı var 5 yıldır kullanıyor. Katı gübre serpmede fimaks tan başkası yalan kalite teknik=para

Fimaks Sahibinden de suan.. 44 bin hatta 29 bin e sac olani var.. pesin para 25'e al git:)

Bu fimaks 10 ton tek dingil yerine ayni paraya hatta biraz daha uygun..Yuksel tandem yada Polatli tandem evladir derim..

Yuksel tandem 10 ton..burda 2 yildir tarimdan kiralaniyor.. inen binen belli degil gunluk 100 lira kira veren alip goturuyor..yalansiz 2 yilda 1000 romork gubre cekmistir.. hala kıramadilar:)

Tavsiye edenlerden biri de bendim hakkaten mahcup etmedi..

Fimaks kotu demiyorum ama Palazoglu gibi fiyati kalitesinden bikac adim onde gidiyor:)

Ot silaj makinasinda da aynini bizzat gorduk..

Firmalar ne yazikki bi saatten sonra paraya doyduktan sonra "isim" satiyorlar..

Galvanizin kilosunu 40-50 kuruşa yaptırıyoruz.En fazla 10 ton çıkar bu alet.Diğer boyalı gübre dağıtmaya göre normalde 5bin fiyat farkı olmalı.

Yapılmaz abi :) Romorku parçalamaları lazım :) Parçalar kazanlara daldırılıyor o kadar büyük kazan Mitaş ve Çetaşta var onlarda eski malzemeyi kazana daldırmaz :)