PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
GDO Nedir? Ne Değildir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="UÖZKAN.77" data-source="post: 1114061" data-attributes="member: 46698"><p>Allah'ını kitabını seven biri beni aydınlatsın..</p><p></p><p>sırf her sene her sene tohum satayım.. herkes bana mecbur-mahkum olsun..</p><p></p><p>kaz gibi yolabileyim diye..</p><p></p><p>tohumların üreme genini IPTAL edip kıkısırlastıran</p><p></p><p>tohumları PATENTleyip gasp edip üstüne çöken bi kafadan..</p><p></p><p>bu kafadan açlığa çare çıkar mi!</p><p></p><p>yeşil devrim açlığa çare diye basladiklarinda.. dünyada daha az aç vardı..</p><p></p><p>şimdi GDO açlığa çare diyorlarsa..</p><p></p><p>açlık artacak demektir..!</p><p></p><p>--</p><p></p><p>batı barış barış derse bilinki savaş çıkarmak üzeredir bi yerlerde..</p><p></p><p>insan hakkı hümanizm derse bilinki toplu bi katliam yakındır..</p><p></p><p>erkek erkeğe evliliği yasal gören bi kafadan SAPIKça olmayan bi çözüm çıkmaz..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="UÖZKAN.77, post: 1114061, member: 46698"] Allah'ını kitabını seven biri beni aydınlatsın.. sırf her sene her sene tohum satayım.. herkes bana mecbur-mahkum olsun.. kaz gibi yolabileyim diye.. tohumların üreme genini IPTAL edip kıkısırlastıran tohumları PATENTleyip gasp edip üstüne çöken bi kafadan.. bu kafadan açlığa çare çıkar mi! yeşil devrim açlığa çare diye basladiklarinda.. dünyada daha az aç vardı.. şimdi GDO açlığa çare diyorlarsa.. açlık artacak demektir..! -- batı barış barış derse bilinki savaş çıkarmak üzeredir bi yerlerde.. insan hakkı hümanizm derse bilinki toplu bi katliam yakındır.. erkek erkeğe evliliği yasal gören bi kafadan SAPIKça olmayan bi çözüm çıkmaz.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
GDO Nedir? Ne Değildir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt