PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
genç çiftçiler etırkı sığırcılık yapmalı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1388307" data-attributes="member: 25443"><p>Köy artık eski köy değil tarim artık eski tarım değil cok değişti bir cok şey</p><p>İş işçilik tarim teknolojisi işçiliği kolaylastirsada ekonimi zorlaştı</p><p>Ben elle inek sagdim ozaman ninem dedem vardı hiç masrafları yoktu o zaman </p><p>Şimdi bi ciftci ailede iki tane bağkur pirimi telefon internet traktör araba giderleri </p><p>Makine arac gereç</p><p>İşletmede hazır yemleme giderleri eskiden bu kadar değildi meracilik doğallık maliyeti düşüruyordu</p><p>Ama günümüzde kimse merada malin başında kalmak istemiyor zaten malin başında yatsada evlilik çocuk okul hep sıkıntı</p><p>Zaman değişiyor ama bilmiyorum nasil olacak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1388307, member: 25443"] Köy artık eski köy değil tarim artık eski tarım değil cok değişti bir cok şey İş işçilik tarim teknolojisi işçiliği kolaylastirsada ekonimi zorlaştı Ben elle inek sagdim ozaman ninem dedem vardı hiç masrafları yoktu o zaman Şimdi bi ciftci ailede iki tane bağkur pirimi telefon internet traktör araba giderleri Makine arac gereç İşletmede hazır yemleme giderleri eskiden bu kadar değildi meracilik doğallık maliyeti düşüruyordu Ama günümüzde kimse merada malin başında kalmak istemiyor zaten malin başında yatsada evlilik çocuk okul hep sıkıntı Zaman değişiyor ama bilmiyorum nasil olacak [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
genç çiftçiler etırkı sığırcılık yapmalı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt