PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
genç çiftçiler etırkı sığırcılık yapmalı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftcigardo" data-source="post: 1388493" data-attributes="member: 76975"><p>Ayrıca şuda var et yiyen bir kesim her zaman olacaktır illaki yanı bu bitecek demek değil ama çok azalacak kurban kesen insan sayısı nasıl azaldı bir düşünün bu sene kurban en az 3 bin TL ye yaklaşır 1 aile için aylık 250 TL demek ben memur artı birçok işle ugraştıgım halde zor denkliyorum düşünün ankarada 4 bin TL maaş alıp 1 çocugunu servisle okula salan aileyi düşünün ya bide ev kredisi varsa bırak krediyi bir çocuk daha okula gıdıyor sa onu düşünün bizim Kız 3 yaşında günlük masrafı hiç yoksa 5 TL kişi çocuguna bişey alırken düşünür hale geldi artık. Ay başında erzağa gıdınce her şey belli oluyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftcigardo, post: 1388493, member: 76975"] Ayrıca şuda var et yiyen bir kesim her zaman olacaktır illaki yanı bu bitecek demek değil ama çok azalacak kurban kesen insan sayısı nasıl azaldı bir düşünün bu sene kurban en az 3 bin TL ye yaklaşır 1 aile için aylık 250 TL demek ben memur artı birçok işle ugraştıgım halde zor denkliyorum düşünün ankarada 4 bin TL maaş alıp 1 çocugunu servisle okula salan aileyi düşünün ya bide ev kredisi varsa bırak krediyi bir çocuk daha okula gıdıyor sa onu düşünün bizim Kız 3 yaşında günlük masrafı hiç yoksa 5 TL kişi çocuguna bişey alırken düşünür hale geldi artık. Ay başında erzağa gıdınce her şey belli oluyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
genç çiftçiler etırkı sığırcılık yapmalı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt