GOOGLE EARTS işinize yarıyıyor mu?

Sizi bilmem ama benim için vazgeçilmez birşey.Tarlaların alanını hesaplıyorum.Kanala olan uzaklığı ne kadar boru gideceğini falan.Hiç bilmediğim bir adrese gideceğim zaman Google eart tan bakıp elimle koymuş gibi buluyorum.

YAŞASIN TEKNOLOJİ. güçç*-* güçç*-* güçç*-*

Ynt: GOOGLE EARTS işinize yarıyıyor mu?

Evet abi çok işime yarıyor. Tarlanın alanını hesapla. Kaç metre boru gidecek onu hesapla. Köyden Tarla kaç km onu hesapla. Suya en yakın tarlayı tespit et.

hocam alan ölcemeyi fazla beceremedim bend bişeyler yüklü ama eski sürümmü veya nasıl olur yardım

tarlanın kaç dekar oldugunu ( köşeli buçaklı tarlalarda hata oluyor ) ve kaç boru gidecegini hesaplıyorum

ben alanı klasik yöntemle kendim hesaplıyorum.eni ve boyu programa ölçtürüp kendim hesaplıyorum.bende uçuş similatörünü kullanmayı pek beceremedim.uçağı hep düşürüyorum.

ALLAH seni inandirsin bende gecen ay tarlalarin olcum islemini ordan yaptim :) toplamda 10 donum eksik cikti tarlalarda :) sagdan soldan tarlaya dalanlar olmus :D

eartın birde paralı olanı var tarlada buğdayların başaklarını say. zuha-*-s

o paralıyı bende istiyorum. bi emlakçı abi bedava dedi o yaptırmış ama bilmiyorum

ben eski sürümü kullaniyorum. köyü yerini anca tespit ediyom.))) siz nasil yer ölcüyonz anlamadim...

bendeki 2007 yeni indirdim,, tarlaları buluyorum ama ölçüm nasıl yapılıyor onu çözemedim

Bu olay biçerdövercilerinde işlerine yarıyor, biçtirdiğin tarlanın dönümünü noksan söylediğinden şüphelendiğinde google dan tarlayı bulup ölçmesi adamın beş dakikasını bile almıyor. Sınırlara noktaları koyman yeterli, sistem onu kendisi ölçüyor. :)

arkadaşlar nasıl oluyorsa anlatın.karkaya bo..k n ilaç demişler gitmiş denize pislemiş o misal.şunu nasıl oldugunu anlatın güzel bir işe yaradıgını anldıkta açıklayan yok.

evet biri nasıl olduğunu anlatsın