PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Fotoğraflar (Çekimler)
[GoPRO] CLAAS ARES 557 ATX ÖZDÖKEN DİSK TİLLER İLE SÜRÜMDE 2016....!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 1185222" data-attributes="member: 6"><p>Özduman ile Özdöken ayrı firmalar. İkisi aynı firma değil. Akrabalar fakat üretimleri ayrı ayrı oluyor. Birbirleri ile alakaları yok. Ürünleri benzerlik gösterebilir. Ama farklı üretimler. O yüzden sizinki sıkıntı çıkarmış olabilir. Bizim burada zaten ilk Özdöken ile disk tiller modası başladı. Çokta kullanan vardı. Böyle bir problem olsa illa duyardık. Firma sahibini de tanıyorum. Gerçekten ilgili kişiler. Yeni modelleri tasarlarken de benim tavsiyelerim doğrultusunda tasarladılar. Hatta ürün kataloglarında bile benim fotoğraflarım yer alıyor. Özduman bizim bölgede hiç kullanan görmedim. Açıkçası nasıldır bilemiyorum. Trakya' da disk tiller Özdöken ve Azim ile tanındı zaten. Ondan önce bilinmiyordu. O yüzden en tecrübeli firmaların başında geliyor. Özduman' ın goblesini kullanlar var. Ama disk tiller olarak ben rastlamadım. Bizimkinde herhangi bir yamukluk yok. GoPro ile çektiğim için açısından dolayı öyle gözüküyor olabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 1185222, member: 6"] Özduman ile Özdöken ayrı firmalar. İkisi aynı firma değil. Akrabalar fakat üretimleri ayrı ayrı oluyor. Birbirleri ile alakaları yok. Ürünleri benzerlik gösterebilir. Ama farklı üretimler. O yüzden sizinki sıkıntı çıkarmış olabilir. Bizim burada zaten ilk Özdöken ile disk tiller modası başladı. Çokta kullanan vardı. Böyle bir problem olsa illa duyardık. Firma sahibini de tanıyorum. Gerçekten ilgili kişiler. Yeni modelleri tasarlarken de benim tavsiyelerim doğrultusunda tasarladılar. Hatta ürün kataloglarında bile benim fotoğraflarım yer alıyor. Özduman bizim bölgede hiç kullanan görmedim. Açıkçası nasıldır bilemiyorum. Trakya' da disk tiller Özdöken ve Azim ile tanındı zaten. Ondan önce bilinmiyordu. O yüzden en tecrübeli firmaların başında geliyor. Özduman' ın goblesini kullanlar var. Ama disk tiller olarak ben rastlamadım. Bizimkinde herhangi bir yamukluk yok. GoPro ile çektiğim için açısından dolayı öyle gözüküyor olabilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Fotoğraflar (Çekimler)
[GoPRO] CLAAS ARES 557 ATX ÖZDÖKEN DİSK TİLLER İLE SÜRÜMDE 2016....!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt