PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Gprs cihazıları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aydinli" data-source="post: 1168630" data-attributes="member: 75306"><p>Oncelikle celtik tatimi hakkinda cok fazla bilgim yok . O yuzden yardimci olamam ancak size su sekil anlatmaya calsiayim . Ben pamuk ekiyorum makine ile hasat oldugu ve ara isciligi yaptigimiz icin dar genis sira olayi cok onemli , o yuzden ben x25 ve x30 modeli olan iki adet sistem kullaniyorum . X14 dedignoz sistem bu paylastiginiz sistemse , o zaman soyle diyeyim , oncelikle birisinde direksiyonu otomatik ayarliyor ellerinizi arkaya atip direksiyonla isiniz olmuyor . Digerinde de isikli sistem var isik sizin dogru yerin olup olmadiginizi gosteriyor direksiyonla pozisyonunuzu siz ayarliyorsunuz . İsiniz pamuk misir ekmek gibi hassas ise (celtik isini bilmiyorum ) x25 ve x30 ikisinden birisini tavsiye ederim . Zira bu aletle , tarla hazirlama serpme gubre ara gubre , ara caplama pamuk ekimi pamuk arasi ilaclamasi , vb vb hepsini yapmaniz mumkun . İsiniz bugday ekmek gibi cok hassas degilse isikli olan sistem isinizi gorecektir ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aydinli, post: 1168630, member: 75306"] Oncelikle celtik tatimi hakkinda cok fazla bilgim yok . O yuzden yardimci olamam ancak size su sekil anlatmaya calsiayim . Ben pamuk ekiyorum makine ile hasat oldugu ve ara isciligi yaptigimiz icin dar genis sira olayi cok onemli , o yuzden ben x25 ve x30 modeli olan iki adet sistem kullaniyorum . X14 dedignoz sistem bu paylastiginiz sistemse , o zaman soyle diyeyim , oncelikle birisinde direksiyonu otomatik ayarliyor ellerinizi arkaya atip direksiyonla isiniz olmuyor . Digerinde de isikli sistem var isik sizin dogru yerin olup olmadiginizi gosteriyor direksiyonla pozisyonunuzu siz ayarliyorsunuz . İsiniz pamuk misir ekmek gibi hassas ise (celtik isini bilmiyorum ) x25 ve x30 ikisinden birisini tavsiye ederim . Zira bu aletle , tarla hazirlama serpme gubre ara gubre , ara caplama pamuk ekimi pamuk arasi ilaclamasi , vb vb hepsini yapmaniz mumkun . İsiniz bugday ekmek gibi cok hassas degilse isikli olan sistem isinizi gorecektir ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Gprs cihazıları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt