PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Gprs cihazıları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aydinli" data-source="post: 1168852" data-attributes="member: 75306"><p>Dediginiz sistem sayfanin basinda paylasilan topcon sistem 114 cihaz bu dediginiz starfire ile ayni . O aletler zaten serpme gubre , yada ilaclamada kullaniliyor direksiyonu siz yonetiyorsunuz cihaz sadece direksiyonu nereye cevireceginzi soyluyor size siz ona gore ceviriyorsunuz . Ne gibi faydasi olur derseniz . Siz misal ilac makinesinin bom uzunlugunu 15 metre olarak ayarlarsaniiz makineye tarlada 15 mt de size uyari verir ve ilacin homojen arak dagilmasini saglar . Yani ilac atilmayan yer yada ust uste ilac atilmasini onler ,tabi burada sizin direksiyon kabiliyetiniz cok onemlidir . Yaklasik 4.500 tl civarinda idi topconun , ikinci el dusunurseniz bizim burada bit abi var o satacakti herhalde ona sorabilirim . </p><p></p><p>Bu isi yapan </p><p></p><p>Trimble (newholland) </p><p>John deere</p><p>Topcon </p><p>Olmak uzere 3 marka var benim bildigim . Ben topcon aldim , sebebide tesviye makinedinde topcon kullaniyofum ve cok memnunum , satan kisilerde inanilmaz ilgili ve arkasinda duruyor .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aydinli, post: 1168852, member: 75306"] Dediginiz sistem sayfanin basinda paylasilan topcon sistem 114 cihaz bu dediginiz starfire ile ayni . O aletler zaten serpme gubre , yada ilaclamada kullaniliyor direksiyonu siz yonetiyorsunuz cihaz sadece direksiyonu nereye cevireceginzi soyluyor size siz ona gore ceviriyorsunuz . Ne gibi faydasi olur derseniz . Siz misal ilac makinesinin bom uzunlugunu 15 metre olarak ayarlarsaniiz makineye tarlada 15 mt de size uyari verir ve ilacin homojen arak dagilmasini saglar . Yani ilac atilmayan yer yada ust uste ilac atilmasini onler ,tabi burada sizin direksiyon kabiliyetiniz cok onemlidir . Yaklasik 4.500 tl civarinda idi topconun , ikinci el dusunurseniz bizim burada bit abi var o satacakti herhalde ona sorabilirim . Bu isi yapan Trimble (newholland) John deere Topcon Olmak uzere 3 marka var benim bildigim . Ben topcon aldim , sebebide tesviye makinedinde topcon kullaniyofum ve cok memnunum , satan kisilerde inanilmaz ilgili ve arkasinda duruyor . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Gprs cihazıları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt