PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Gps sisteminin avantajları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="landini_ankara" data-source="post: 1159930" data-attributes="member: 77706"><p>ben bunun sadece ekranını aldım tepe lambasının ayağından bir tane daha taktırdım onun üstüne anten kısmını monte ediyorum ön camada vakumla ekranı süne ilacı yaparken ilacı attığı uzunluğu giriyorum ilk turu attıktan sonra atılan yerleri boyuyarak bana tarlada yönümü bulduruyor.özellikle ilaçlamada çok iyi direksiyonu almanıza gerek yok bizim gibi tarlası çok köşeli engebeli yerde direksiyonu bırakmak mümkün değil zaten.</p><p>sıkıntısı ise adam ekrana bakıcam diye önüne bakmıyor tarlada kuyu çıkışı varsa büyük taş yada tankeri vesairi biraz uzağa durdurun önüne geçerek de şöfürü durdurmaya çalışmayın. birde gece çalışırken memelerde atmayan olursa onu fark etmek biraz sıkıntı oluyor arka aydınlatmarınızı iyi ayarlarsanız gecede ilaçlama yapabilirsiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="landini_ankara, post: 1159930, member: 77706"] ben bunun sadece ekranını aldım tepe lambasının ayağından bir tane daha taktırdım onun üstüne anten kısmını monte ediyorum ön camada vakumla ekranı süne ilacı yaparken ilacı attığı uzunluğu giriyorum ilk turu attıktan sonra atılan yerleri boyuyarak bana tarlada yönümü bulduruyor.özellikle ilaçlamada çok iyi direksiyonu almanıza gerek yok bizim gibi tarlası çok köşeli engebeli yerde direksiyonu bırakmak mümkün değil zaten. sıkıntısı ise adam ekrana bakıcam diye önüne bakmıyor tarlada kuyu çıkışı varsa büyük taş yada tankeri vesairi biraz uzağa durdurun önüne geçerek de şöfürü durdurmaya çalışmayın. birde gece çalışırken memelerde atmayan olursa onu fark etmek biraz sıkıntı oluyor arka aydınlatmarınızı iyi ayarlarsanız gecede ilaçlama yapabilirsiniz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Gps sisteminin avantajları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt