Gubre Cinsi

Goller bolgesi Afyon Isparta Burdur yoresine Arpa ve bugdaylara hangi gubre ve oranda kullanilacak?

Reçete ile satılan % 26 Amonyum Nitrat ı eskiden attığınız gibi atarsınız, Eğer Üre %46 kullanacaaanız 2 defada 15 er günlük ara 10 kg/da. atabilirsiniz, AS % 21 i geç kalmadan atmanız gerekli, onu başka gübre kullanmadıysanız dekara 30-40 kg atmanız gerekli, Gübretaş Nitro Power % 33 dekara 20-22 kg attım arpalara,

Tek seferlik ben yurtdisindayim su an gubre alip yegenlere attiracagim dinar da hangisini alalim 150 donum arpa 125 donum bugday var

Tek seferlik ben yurtdisindayim su an gubre alip yegenlere attiracagim dinar da hangisini alalim 150 donum arpa 125 donum bugday var

En güzeli toprak analizi diyecem de; olmadığına göre ya Üre alıp 2 defa atıcaksın çok geç kalmadan, yada Üre ve AS bileşeni olan Gübretaş Nitro Power i atarsın tek seferde, Nitran bitkinin bünyesine hızlı bir şekilde geçer, benim yazdıklarım Nitrat a göre 15-20 gün gibi geç tesir eder. O zaman tek seçenek Nitro Power 33 kalıyor. tonu 1080 den aldım en son. TKK den.

En güzeli toprak analizi diyecem de; olmadığına göre ya Üre alıp 2 defa atıcaksın çok geç kalmadan, yada Üre ve AS bileşeni olan Gübretaş Nitro Power i atarsın tek seferde, Nitran bitkinin bünyesine hızlı bir şekilde geçer, benim yazdıklarım Nitrat a göre 15-20 gün gibi geç tesir eder. O zaman tek seçenek Nitro Power 33 kalıyor. tonu 1080 den aldım en son. TKK den.
Sagol hemserim pankobirlik ve tkk ya mail atip fiat istedim