gübre fiyatı

gübre alacaklar arkadaşlara duyuru gübrede verginin düştüğünü duydum ama bayiler öyle birşey yok diyormuş ellerindekinden zarar etmemek için hehalde onun için iyice araştırın öyle alın derim uyy-*s çünkü para kazanmamamız iyice zorlaşıyor araştırın uyy-*s uyy-*s

Ynt: gübre fiyatı

demekki kayda değer bir konu değilmiş arada kaynadı o zaman yapın mazota gübreye zammı gitsin uyrra*-*- uyy-*s uyy-*s zuha-*-s

ben hiç duymadım buralarda ekoç abi, senin dediğin gibi stokların bitmesinimi bekliyorlar acab?

gübre fiyatı euro ya bağlı şuan euro çok pirim yaptı gübrede zamlandı bunu bütün gübre satanlar söyler başbakan biraz zor düşürtür bence gübre fiyatlarını çünkü dünya piyasasına bağlı bu işler ama seçim zamanı bi ayak kesin olur ok-*-s

olur olurda 3800 3900 e aldığın mazotu veya gübreyi normal olan fiyata çeker 3500 e sonra düşürdük derler alın bakalım sistem bu bence

Ben martın 3 tarım kredıden aldım 150 torba 26 nıtrat kırac ıcın tanesi 32 tl 30 torbada 33 nıtrat aldım tanesi 35,5 tl odemeyi eylulun 25 yapacagız faizi falan bayaga tutuyor galıba ama pıyasada pesin 30 tl 26 nitrat 33 tl 33 nıtrat dıyorlar ...

ya bende yapmak istiyorum bu hayvancılığı ama nerden başlamam lazım. bu bir sürü büyükbaş hayvanı olan arkadaşlar bu işe neyle başladınız?nasıl buralara geldiniz?nolur cevap yazın. babadan kalmamı yoksa?lütfen ciddiye alıp yazın