PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Gübrede İndirimmm
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemilAltan" data-source="post: 1422661" data-attributes="member: 60074"><p>Şimdi arkadaslarimin her bir veryansin edisine bir söz edeyim diyorum .Yazıyorum yazıyorum sonra söz maksadı aşar da yanlış anlasilirim hesabıyla siliyorum,bu aralar o kadar cok oldu ki.Bu sefer bir şey anlatayimda hatırlatma babında olsun.Herkes mutlaka izlemiştir bir belgeselde,yine arasak buluruz youtube ta falan.Kisaca</p><p>anlatayım:Bir sardalya sürüsü var takribi 100 tonluk bir büyüklük, okyanusta ışıl ışıl dolaşıyorlar derken yunus sürüsü bunların farkina varıyor ve çevreliyor derken foklar eşlik ediyor orkinoslar kilic baliklari sürüye dalıyor hepsi acımasızca saldırıyor.Saldiri havadan sümsük kuşlarının kamikaze dalislariyla muazzam bir görsellik kazanıyor bu arada bir kaç balinanın fena hamudlariyla sardalya sürüsünün perişan denilecek hali son buluyor.Derler ya tohumluk niyetine bir kac tanesi bile kalmiyor...</p><p>Muhtesem bir görsellik,Tam bir Halil Ibrahim sofrasi bereketi ve şenliği. Net hatırlamıyorum ama atıyorum bir saat icinde olay son buluyor aktörler dağılıyor denizin dört bir yanına...</p><p>Bizim çiftçi milletinin halini bu sardalya sürüsünün haline benzetiyorum,sonu benzemesin.Cevremizdeki her iş kolu sardalyaya bakan avcılar gibi ...</p><p>Söz maksadını aştıysa affola...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemilAltan, post: 1422661, member: 60074"] Şimdi arkadaslarimin her bir veryansin edisine bir söz edeyim diyorum .Yazıyorum yazıyorum sonra söz maksadı aşar da yanlış anlasilirim hesabıyla siliyorum,bu aralar o kadar cok oldu ki.Bu sefer bir şey anlatayimda hatırlatma babında olsun.Herkes mutlaka izlemiştir bir belgeselde,yine arasak buluruz youtube ta falan.Kisaca anlatayım:Bir sardalya sürüsü var takribi 100 tonluk bir büyüklük, okyanusta ışıl ışıl dolaşıyorlar derken yunus sürüsü bunların farkina varıyor ve çevreliyor derken foklar eşlik ediyor orkinoslar kilic baliklari sürüye dalıyor hepsi acımasızca saldırıyor.Saldiri havadan sümsük kuşlarının kamikaze dalislariyla muazzam bir görsellik kazanıyor bu arada bir kaç balinanın fena hamudlariyla sardalya sürüsünün perişan denilecek hali son buluyor.Derler ya tohumluk niyetine bir kac tanesi bile kalmiyor... Muhtesem bir görsellik,Tam bir Halil Ibrahim sofrasi bereketi ve şenliği. Net hatırlamıyorum ama atıyorum bir saat icinde olay son buluyor aktörler dağılıyor denizin dört bir yanına... Bizim çiftçi milletinin halini bu sardalya sürüsünün haline benzetiyorum,sonu benzemesin.Cevremizdeki her iş kolu sardalyaya bakan avcılar gibi ... Söz maksadını aştıysa affola... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Gübrede İndirimmm
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt