PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Gübrede karekod ve dna barkod uygulaması başlayacak!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 1184565" data-attributes="member: 919"><p>Arkadaslar sistem su şekilde işliyor;</p><p>Uretici firmaya tarim bakanligi tarafindan DNA adi verilen organik biyolonik bir urun verilecek. Uretim esnasinda malzemelere bu DNA eklenecek. Daha sonra ambalajlanip, ambalaj uzerine barkod(karekod) yapistirilacak. Bunlardan birisi cikartilabilir olacak. Digeri ise cikartilamayacak. Bu barkodlar yapistirildiktan sonra bir aletten gecirtilecek. Ve sisteme dahil edilmis olacak. Bundan sonra isin bayii ayagi devreye giriyor. Bayi, fabrikadan aldigi urunleri sisteme girmis olacak. Daga sonra ciftciye satarken tc nosuna gore kayit acacak. Sadece nitratli gubreler tek tek okutulacak. Digerleri siradan verilecek. Yani tek tek okutulmasina gerek yok. </p><p>Birde isin tarim bakanligi kısmı var. Bakanlikta da bir cihaz olacak. Bu cihaz ile kontrole gelen gorevliler sizin gubreyi kullandiginiz topraktan bir avuc numune alip 15 dakika icerisinde gubreyi kullanip kullanmadiginizi anlayabilecek. </p><p>Ben uretici bir firma sahibi olarak cok dogru buluyorum. Hem kayit dışı ekonomi onlenecek hemde bu tarz teror vs gibi olaylarda önlenecek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 1184565, member: 919"] Arkadaslar sistem su şekilde işliyor; Uretici firmaya tarim bakanligi tarafindan DNA adi verilen organik biyolonik bir urun verilecek. Uretim esnasinda malzemelere bu DNA eklenecek. Daha sonra ambalajlanip, ambalaj uzerine barkod(karekod) yapistirilacak. Bunlardan birisi cikartilabilir olacak. Digeri ise cikartilamayacak. Bu barkodlar yapistirildiktan sonra bir aletten gecirtilecek. Ve sisteme dahil edilmis olacak. Bundan sonra isin bayii ayagi devreye giriyor. Bayi, fabrikadan aldigi urunleri sisteme girmis olacak. Daga sonra ciftciye satarken tc nosuna gore kayit acacak. Sadece nitratli gubreler tek tek okutulacak. Digerleri siradan verilecek. Yani tek tek okutulmasina gerek yok. Birde isin tarim bakanligi kısmı var. Bakanlikta da bir cihaz olacak. Bu cihaz ile kontrole gelen gorevliler sizin gubreyi kullandiginiz topraktan bir avuc numune alip 15 dakika icerisinde gubreyi kullanip kullanmadiginizi anlayabilecek. Ben uretici bir firma sahibi olarak cok dogru buluyorum. Hem kayit dışı ekonomi onlenecek hemde bu tarz teror vs gibi olaylarda önlenecek. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Gübrede karekod ve dna barkod uygulaması başlayacak!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt