PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Gübreleme Tankı Sorununa Yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KüreLee" data-source="post: 1031994" data-attributes="member: 74139"><p>Arkadaşlar, Benim gübreleme tankım dikey 100 litre stf marka. O zaman tecrübesizdim. İlk bağlantıları bilen birine yaptırdım. Gerekli parçaları o aldırdı. Fakat su gelmediği için deneme yapamadan teslim etti. Ben denedim. Gübre tankı arazinin en yüksek yerinde. Bu tankın, vantuz dedikleri hava tahliye bölümü var. Ben gübreyi koyup, vanayı yarım yaptığımda bu vantuzdan, çok sızıntı oluyor. Hümik asit kullandığımda 3, 4 saat geçse de tanktaki su rengi tamamen durulmuyor. bir de borular ve vana yerde. tankın çıkışlarından spiral boru yere doğru eğilince, ezilme oluyor. Bu da akışı azaltıyor.</p><p>Şimdi sorularım şunlar;</p><p>1. Bu vantuzu iptal etsem olur mu?</p><p>2. Bu yıl için, ana hat borunun başlangıcından içine, gübre tankının boşaltma vanasından direk versem, damlama hattına dengeli gider mi.</p><p>3. [MENTION=20560]ofas[/MENTION] bey bir yerde yazmış. çıkış biraz daha dar olacak diye. Tankın üretimi böyle ayarlanmış mıdır? yoksa biz mi ayarlayacağız?</p><p>4. 100 litre gübre kaç saatte tamamlanır. Hattın uzunluğu şöyle. 8 sıra 120 metre . + 50 metre 32 sıra. damlatıcılar 75 cm saatte 1 litre. sıra başlarına mini vana taktım istediğim sırayı kapatabilirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KüreLee, post: 1031994, member: 74139"] Arkadaşlar, Benim gübreleme tankım dikey 100 litre stf marka. O zaman tecrübesizdim. İlk bağlantıları bilen birine yaptırdım. Gerekli parçaları o aldırdı. Fakat su gelmediği için deneme yapamadan teslim etti. Ben denedim. Gübre tankı arazinin en yüksek yerinde. Bu tankın, vantuz dedikleri hava tahliye bölümü var. Ben gübreyi koyup, vanayı yarım yaptığımda bu vantuzdan, çok sızıntı oluyor. Hümik asit kullandığımda 3, 4 saat geçse de tanktaki su rengi tamamen durulmuyor. bir de borular ve vana yerde. tankın çıkışlarından spiral boru yere doğru eğilince, ezilme oluyor. Bu da akışı azaltıyor. Şimdi sorularım şunlar; 1. Bu vantuzu iptal etsem olur mu? 2. Bu yıl için, ana hat borunun başlangıcından içine, gübre tankının boşaltma vanasından direk versem, damlama hattına dengeli gider mi. 3. [MENTION=20560]ofas[/MENTION] bey bir yerde yazmış. çıkış biraz daha dar olacak diye. Tankın üretimi böyle ayarlanmış mıdır? yoksa biz mi ayarlayacağız? 4. 100 litre gübre kaç saatte tamamlanır. Hattın uzunluğu şöyle. 8 sıra 120 metre . + 50 metre 32 sıra. damlatıcılar 75 cm saatte 1 litre. sıra başlarına mini vana taktım istediğim sırayı kapatabilirim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Gübreleme Tankı Sorununa Yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt