Slmlar arkadaşlar üst gübreleme zamanı geldi ve gecior bzde hava durumunda enaz 15 gün yağmur yok gözüküor ne önerirsiniz bekleyelim mi yoksa üremi atmalıyız bu şartlarla nitratmı sizce kardeşlenme nezamn durur geç kalırmıyım size sormak istedim
Üre atmalisinda martin 4 5 inde yağmur olasiligi var o zaman atabilirsinSlmlar arkadaşlar üst gübreleme zamanı geldi ve gecior bzde hava durumunda enaz 15 gün yağmur yok gözüküor ne önerirsiniz bekleyelim mi yoksa üremi atmalıyız bu şartlarla nitratmı sizce kardeşlenme nezamn durur geç kalırmıyım size sormak istedim
Üre atmalisinda martin 4 5 inde yağmur olasiligi var o zaman atabilirsin diyelim yağmur yağarsa ürenin faydalı olması kaçgün sürer kardeşler dönem sonu nezaman dır
İnşallah rabbim verir bekliycezYağış yoksa gübre atilmaz. 3,5 ,13 de gösteriyor du.
Bende yağmur olmasa öyle yapcam enazndan yarısı hemen etki eder amonyum formundaki de sonrası için 25 kg dusunuormKardeşim aynı durum benimde başımda 15 gün yağmur yok o yüzden atamıyorum kesinlikle bu zamandan sonra üre fazla gelir 15 kg üre atacağına 25 kg CAN at ben 22 kg gibi düşürmeye çalışacağım çiğ çok yağıyor ama çiğe güvenmiyorum
Bende normalde ure atardım fakat bu yıl 33 luk deneyeceğim malum yagis yok sanki biraz ürenin zamani geçecek gibi.Slmlar arkadaşlar üst gübreleme zamanı geldi ve gecior bzde hava durumunda enaz 15 gün yağmur yok gözüküor ne önerirsiniz bekleyelim mi yoksa üremi atmalıyız bu şartlarla nitratmı sizce kardeşlenme nezamn durur geç kalırmıyım size sormak istedim
Konya da ekinler nasıl bu yıl? Son yağışlar da güzel kar yağışı oldu sanıeımBende normalde ure atardım fakat bu yıl 33 luk deneyeceğim malum yagis yok sanki biraz ürenin zamani geçecek gibi.
Konya da ekinler nasıl bu yıl? Son yağışlar da güzel kar yağışı old
AskerdeyimKonya da ekinler nasıl bu yıl? Son yağışlar da güzel kar yağışı oldu sanıeım
Biz de Ankaradayız pazar günü nitropoweri atalım diyoruz ne dersiniz pazartesi salı hafif yağış gösteriyorİnşallah rabbim verir bekliycez