dün kalan yerleride attık iinşaallah yagmur yagarda boşa gitmez
Sağolun inşallah bizim Konya ovası geniş üstadım 200dekar altında tarlası olan ekmez kiraya verir bizim ki önemli değil boşverBereketli olsun.
Kaç dekar ekiyorsunuz mahsuru yoksa
Aynen o gün 500 Konya dönümü attıkKolay gelsin 3 traktör hızlı iş çıkarmıştır.
Amin inşallahekip sağlam maşallah Allah bereketini artırsın
Bizimkilerde geçen hafta öyle oldu nail abide bu hafta bilmem artık nasıl olurBereketli olsun, Çarşamba günü attım, perşembe normal yağış, cuma aşırı yağış, c.tesi kar yağdı![]()
Konya merkezdeyim ben hava raporları yağmurluydu ama şu an tık yokhttp://rp5.ru/Konya_hava_alanında_hava_durumu
Hayırlı bereketli olsun kardeşim. Konya nın neresindensin bilmiyorum ama, benim takip ettiğim bu Rus sitesi, Pazar 15 ten sonra karla karışık yağmur Pazartesi hafif yağmur gösteriyor. Gerçi bu sıralar Ruslara kıl olanlar var ama, yine de takip edersen iyi bi site![]()
Ekinlerimiz çok zayıf doğru sula olanlar biraz iyi olsada kıraç çok söktük dahada sökecek gibiyiz ayçiçeği ekilecek hepMaşallah arazi geniş. Bizim çocuklar küçük parsellerimiz. Birde dağ-bayır.
Konya'nın ekinleri zayıf diye duyuyorum, doğrumu? Benim ekinler bu yıl zayıf, şubatta üre attım. Perşembe de nitrat. Bakalım artık ya nasip...
Biz 40 kg civarı üre attık bidaha da birşey atmayiz hava böyle giderseNewholland takımı baya sıkı çalışmış görünüyor.
Ben de buğdaylarım için dekara(1000m) 10kg, 26 nitrat atımını bugün tamamlamayı planlıyorum.