PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
GÜNCEL ARPA ve SAMAN FİYATLARI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ramazan emrah öztürk" data-source="post: 1283734" data-attributes="member: 61558"><p>bu sene arpa cogu bolgelerde zayıf oldu kendı bolgem ıcın dersem gecen sene 8 hazıranda bıcımını yaptıgım arpayı bu sene temmuzun ılk haftası hasada gırecek gıbıyım son bır haftadır yagmur cok yagıyor ve onumuzdekı bır hafta da yagmur gozukuyor kuvvetlı bır sıcak olması lazım kı hasada baslayabıleyım be sene arpalarım durum olarak ıyıler tahmını beklentım dekar a 500-600 kg cıvarı yaklasık 200 dekar arpa ekmıstım kendı bolgem ıcın arpayı 1400 tl nın altına vermeyı dusunmuyorum gecen sene yanı 2017-2018 yılında ekım yaptıgımda 20-20 gubreyı 54 tl ye almısken 2018-2019 yılı ekımımde 20-20 gubreyı 112 tl ye aldım cuvalını hesaplar ortada gecen sene 1 tl den sattıgım arpayı bu sene devletın dedıgı fıyatlara verme nıyetım yok hepımız emek sarf edıyoruz bır dolu yagısında kımse sıze cıkarıp zararınızı vermıyor etrafınızdakıler de sadece gecmıs olsun dıyor her cıftcı ımkanı olcusunde elındekı urunlerı en azından ocak ayıına kadar bekletsın bu sene bugday ve arpa yurt dısından gelmeyecegı ıcın para yapacak bılgınıze</p><p> </p><p>ben genelde hasadı yapınca 50 kg olacak sekılde cuvallıyorum ve depomda bekletıyorum nıyetım bu sene de aynı sekılde calısmak bolgemde bu sene balya fıyatı da 13 ile 18 tl arasında gıder durumlar boyle sevgılı forum aılem herkese helal ve bol kazanc dılıyorum kolay gelsın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ramazan emrah öztürk, post: 1283734, member: 61558"] bu sene arpa cogu bolgelerde zayıf oldu kendı bolgem ıcın dersem gecen sene 8 hazıranda bıcımını yaptıgım arpayı bu sene temmuzun ılk haftası hasada gırecek gıbıyım son bır haftadır yagmur cok yagıyor ve onumuzdekı bır hafta da yagmur gozukuyor kuvvetlı bır sıcak olması lazım kı hasada baslayabıleyım be sene arpalarım durum olarak ıyıler tahmını beklentım dekar a 500-600 kg cıvarı yaklasık 200 dekar arpa ekmıstım kendı bolgem ıcın arpayı 1400 tl nın altına vermeyı dusunmuyorum gecen sene yanı 2017-2018 yılında ekım yaptıgımda 20-20 gubreyı 54 tl ye almısken 2018-2019 yılı ekımımde 20-20 gubreyı 112 tl ye aldım cuvalını hesaplar ortada gecen sene 1 tl den sattıgım arpayı bu sene devletın dedıgı fıyatlara verme nıyetım yok hepımız emek sarf edıyoruz bır dolu yagısında kımse sıze cıkarıp zararınızı vermıyor etrafınızdakıler de sadece gecmıs olsun dıyor her cıftcı ımkanı olcusunde elındekı urunlerı en azından ocak ayıına kadar bekletsın bu sene bugday ve arpa yurt dısından gelmeyecegı ıcın para yapacak bılgınıze ben genelde hasadı yapınca 50 kg olacak sekılde cuvallıyorum ve depomda bekletıyorum nıyetım bu sene de aynı sekılde calısmak bolgemde bu sene balya fıyatı da 13 ile 18 tl arasında gıder durumlar boyle sevgılı forum aılem herkese helal ve bol kazanc dılıyorum kolay gelsın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
GÜNCEL ARPA ve SAMAN FİYATLARI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt