PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Güncel Buğday Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FFATİH" data-source="post: 1138481" data-attributes="member: 58516"><p>Önerime cevap geldi arakadaşlar bugün saat 14,30 da TMO Ankaradan aradılar.sikayetiniz için aramıştık dediler.Bende evet şikayet ettim hem çiftçi hemde bir ZİRAAT mühendisi olarak şiyaketim var dedim.Buğday fiyatlarını neye göre belirliyosunuz dedim.Oda maliyetler ve enflasyon oranına göre dediler.EEE Mazot 3,5 dan 4,5 oldu gübre 800 tlden 1300 oldu dedim.Buğday fiyatlarınında aynı oranda artması lazım en az % 20 artması lazım dedim.en kalitesiz buğdayın taban fiyatı 1000 tl olması lazım dedim. Geçen sene verdikleri fiyatla %51 oranında kar etmiş çiftçi bende 350 dekar buğdayım var tarlamı satsam dekarı 4000 tlden 1.400.000 tl yapar oruçlu ağzımla yapmamda hadi % 10 faize yatırsam senelik 140.000 lira yapar dedim.Oruç agzımla yemin ediyorum benim bırak karı cirom 140.000 yapmaz dedim.Nerde %51 kar oranı dedim.faiz başka dedi eee çoğu çiftçi mecburen bankadan faizli kredi kullanarak üretim sağlıyor.adamlar yattığı yerden havadan para kazanıyor.bizdede emek var alın teri var o kadar kazanmıyoruz ne olacak dedim.kısacası o arkadaşta çiftçi birlik değil sesini duyuramıyor dedi arkadaşlar hatta ziraat odaları ne ise yaryor ben bilmiyorum dedi.haklı bende katılıyorum.Bende buradan TMO YETKİLİSİNE cok teşekkür ederim.benim şikayetlerimi önerilerimi dinledi saygı duydu.Gazımı aldı anlayacağınız.en azından cesaret gösterip şikayet ettim.ve cevabımı aldım.1000 şikayet dilekçesi olsaydı müsteşar arardı.5000 bin olsaydı Sayın BAKAN ne oluyo derdi.AMA NERDE O GÜNLERRRRRRR </p><p></p><p> trakkulup.net</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FFATİH, post: 1138481, member: 58516"] Önerime cevap geldi arakadaşlar bugün saat 14,30 da TMO Ankaradan aradılar.sikayetiniz için aramıştık dediler.Bende evet şikayet ettim hem çiftçi hemde bir ZİRAAT mühendisi olarak şiyaketim var dedim.Buğday fiyatlarını neye göre belirliyosunuz dedim.Oda maliyetler ve enflasyon oranına göre dediler.EEE Mazot 3,5 dan 4,5 oldu gübre 800 tlden 1300 oldu dedim.Buğday fiyatlarınında aynı oranda artması lazım en az % 20 artması lazım dedim.en kalitesiz buğdayın taban fiyatı 1000 tl olması lazım dedim. Geçen sene verdikleri fiyatla %51 oranında kar etmiş çiftçi bende 350 dekar buğdayım var tarlamı satsam dekarı 4000 tlden 1.400.000 tl yapar oruçlu ağzımla yapmamda hadi % 10 faize yatırsam senelik 140.000 lira yapar dedim.Oruç agzımla yemin ediyorum benim bırak karı cirom 140.000 yapmaz dedim.Nerde %51 kar oranı dedim.faiz başka dedi eee çoğu çiftçi mecburen bankadan faizli kredi kullanarak üretim sağlıyor.adamlar yattığı yerden havadan para kazanıyor.bizdede emek var alın teri var o kadar kazanmıyoruz ne olacak dedim.kısacası o arkadaşta çiftçi birlik değil sesini duyuramıyor dedi arkadaşlar hatta ziraat odaları ne ise yaryor ben bilmiyorum dedi.haklı bende katılıyorum.Bende buradan TMO YETKİLİSİNE cok teşekkür ederim.benim şikayetlerimi önerilerimi dinledi saygı duydu.Gazımı aldı anlayacağınız.en azından cesaret gösterip şikayet ettim.ve cevabımı aldım.1000 şikayet dilekçesi olsaydı müsteşar arardı.5000 bin olsaydı Sayın BAKAN ne oluyo derdi.AMA NERDE O GÜNLERRRRRRR trakkulup.net [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Güncel Buğday Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt