PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Güncel Buğday Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci83" data-source="post: 1143621" data-attributes="member: 57302"><p>Eklemek istiyorum;</p><p>hdp lileri kimse davet etmedi, yapılan bir adalet yürüyüşü idi ve adalet isteyen, adaletin olmadığını iddia eden herkesin katılabileceği bir yürüyüştü.</p><p></p><p>Ayrıca kimin suçlu olup, kimin masum olduğuna bağımsız yargı karar verir. Daha iddianame bile ortada yokken insanları terörist ilan etmek cumhurbaşkanının görevi değildir. Bu açık bir şekilde yargıya müdahale etmektir. Zira kendisinin balyoz ve ergenekon davalarının da savcısı olduğunu ilan etmişti, ancak yıllar sonra anlaşıldı ki bu iki davada kumpasmiş. Sırf cb istiyor diye birileri 3,5 sene hapis yattı. Sonra pardon deyip geçtiler...</p><p></p><p>Şimdi adalet olamadığını iddia eden bir grup bu yürüyüşe katılmak isterse ve sen buna engel olursan yapmış olduğun eylemin hiçbir anlamı kalmaz...</p><p></p><p>Ha Selahattin Demirtaş şuan içerde, ben şahsım olarak suçlu olduğuna inanıyorum ve en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum ama bu benim temennim ancak ben cumhurbaşkanı olarak daha yargılamamış bir adamı terörist ilan edersem bu yargıya müdahale olur. </p><p></p><p>Devlet olarak teröristlerle masaya oturmak, eli silahlı teröristi görmezden gelip operasyon yapılmasına izin vermemek, kobanide köşeye sıkışan terörist pyd nin kurtarılması için sınırlarını açıp o teröristlere yardım konvoylarının gitmesine izin vermek çok başka şeyler.</p><p>Konunun buralara gelmesini istemiyorum ama burada yaptığınız paylaşım ve yazdığınız iletilerde bu ülkenin yaklaşık %30 unu temsil eden bir parti liderini terörist ilan etmeniz ister istemez cevap vermemi gerektiriyor.</p><p></p><p><a href="http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954" target="_blank">TrakKulüp Mobil Uygulaması</a> kullanılarak gönderilmiştir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci83, post: 1143621, member: 57302"] Eklemek istiyorum; hdp lileri kimse davet etmedi, yapılan bir adalet yürüyüşü idi ve adalet isteyen, adaletin olmadığını iddia eden herkesin katılabileceği bir yürüyüştü. Ayrıca kimin suçlu olup, kimin masum olduğuna bağımsız yargı karar verir. Daha iddianame bile ortada yokken insanları terörist ilan etmek cumhurbaşkanının görevi değildir. Bu açık bir şekilde yargıya müdahale etmektir. Zira kendisinin balyoz ve ergenekon davalarının da savcısı olduğunu ilan etmişti, ancak yıllar sonra anlaşıldı ki bu iki davada kumpasmiş. Sırf cb istiyor diye birileri 3,5 sene hapis yattı. Sonra pardon deyip geçtiler... Şimdi adalet olamadığını iddia eden bir grup bu yürüyüşe katılmak isterse ve sen buna engel olursan yapmış olduğun eylemin hiçbir anlamı kalmaz... Ha Selahattin Demirtaş şuan içerde, ben şahsım olarak suçlu olduğuna inanıyorum ve en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum ama bu benim temennim ancak ben cumhurbaşkanı olarak daha yargılamamış bir adamı terörist ilan edersem bu yargıya müdahale olur. Devlet olarak teröristlerle masaya oturmak, eli silahlı teröristi görmezden gelip operasyon yapılmasına izin vermemek, kobanide köşeye sıkışan terörist pyd nin kurtarılması için sınırlarını açıp o teröristlere yardım konvoylarının gitmesine izin vermek çok başka şeyler. Konunun buralara gelmesini istemiyorum ama burada yaptığınız paylaşım ve yazdığınız iletilerde bu ülkenin yaklaşık %30 unu temsil eden bir parti liderini terörist ilan etmeniz ister istemez cevap vermemi gerektiriyor. [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954]TrakKulüp Mobil Uygulaması[/URL] kullanılarak gönderilmiştir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Güncel Buğday Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt