PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Güncel Buğday Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hacı Mehmet COŞKUN" data-source="post: 1381804" data-attributes="member: 35264"><p>1980 den alıpta geri 1650-1700 den satmadaki amaç ne vede bu şekilde kime ne faydası oluyor onu anlamıyorum.</p><p>oysa istikrarlı bir fiyat politikası izlense çiftçi önünü daha iyi görün , ona görede üretime caba sarf eder.</p><p>benim bulunduğum çevrede genelde nadas tarımı olur . ithal fiyatına değil iç piyada satış fiyatına benim ürettim ürünü alacagını bilsem neden tarlamı nadasa bırakayım bizim şartlarda anıza ekimde 200-250 kg verimde bile ekmek yedirir fiyat yukardaki gibi olsa.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacı Mehmet COŞKUN, post: 1381804, member: 35264"] 1980 den alıpta geri 1650-1700 den satmadaki amaç ne vede bu şekilde kime ne faydası oluyor onu anlamıyorum. oysa istikrarlı bir fiyat politikası izlense çiftçi önünü daha iyi görün , ona görede üretime caba sarf eder. benim bulunduğum çevrede genelde nadas tarımı olur . ithal fiyatına değil iç piyada satış fiyatına benim ürettim ürünü alacagını bilsem neden tarlamı nadasa bırakayım bizim şartlarda anıza ekimde 200-250 kg verimde bile ekmek yedirir fiyat yukardaki gibi olsa. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Güncel Buğday Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt