PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Güncel Buğday Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Efe38" data-source="post: 1397911" data-attributes="member: 23963"><p>kendi şahsım adıma söylüyorum.gübretaşın patronu biyerlerden icazet aldı açıklama yaptı ve gübre %45-65 oranında arttı sonrasında bu adamın milyon dolar vergisi silindi.gümrük sıfırlandı..sonrasında devlet destek ödemesi yaptı.onuda 3 haftaya böldü.nedenmi...az parayla çok iş yaptı devlet...sen ilk hafta alacaksın paranı gideceksin gübre alacaksın..gübre parası kime geliyo devlete. peki 1 hafta içinde o kadar ödenen para devlete geliyoda noluyor.ikinci hafta parasını ödüyor eksik olursa hazineden karsılıyor.siz devletin az para ile çok para ödediğini geri dönüşü olmayan para verdiğini gördünüzmü..BENCE SİZ DAHA BUNU BİLE GÖRMEDİNİZ.Gelelim gübretaş.o adamın söylemınden sonra gübretaş alan çiftçi benim gözümde ne bileyimde ..... dewamke derim sadece..gübretaş ve toros hayır...bedava kapıma gübre yıksalar alırsam namerdim.....çiftçiler olarak aldıgımız gübrenin dagıtıcısını sorgulayın...en azından bunu yapın derim...bende dahiil omugasız çiftçi oldugu sürece bu düzen degişmez</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Efe38, post: 1397911, member: 23963"] kendi şahsım adıma söylüyorum.gübretaşın patronu biyerlerden icazet aldı açıklama yaptı ve gübre %45-65 oranında arttı sonrasında bu adamın milyon dolar vergisi silindi.gümrük sıfırlandı..sonrasında devlet destek ödemesi yaptı.onuda 3 haftaya böldü.nedenmi...az parayla çok iş yaptı devlet...sen ilk hafta alacaksın paranı gideceksin gübre alacaksın..gübre parası kime geliyo devlete. peki 1 hafta içinde o kadar ödenen para devlete geliyoda noluyor.ikinci hafta parasını ödüyor eksik olursa hazineden karsılıyor.siz devletin az para ile çok para ödediğini geri dönüşü olmayan para verdiğini gördünüzmü..BENCE SİZ DAHA BUNU BİLE GÖRMEDİNİZ.Gelelim gübretaş.o adamın söylemınden sonra gübretaş alan çiftçi benim gözümde ne bileyimde ..... dewamke derim sadece..gübretaş ve toros hayır...bedava kapıma gübre yıksalar alırsam namerdim.....çiftçiler olarak aldıgımız gübrenin dagıtıcısını sorgulayın...en azından bunu yapın derim...bende dahiil omugasız çiftçi oldugu sürece bu düzen degişmez [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Güncel Buğday Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt