PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Güncel Buğday Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bull trakmarket" data-source="post: 960487" data-attributes="member: 31244"><p><strong>Ynt: Güncel Buğday Fiyatları</strong></p><p></p><p>Bir ülkenin tarım politikası olmazsa, işte böyle devletide kurumlarıyla idareten saçmalıklar üretir, çiftçisi üretim yapmak için uğraşmış kimin umurunda, Allah bolluk bereket verse kepazeliği önleyecek politikası yok, kıtlık olsa sağa sola bakınır başını kaşır yatarlar devletin kurumunda, cahil toplumların zamanında ve yeteri kadar organize olamaması sonucu geri kalmaya devam etmesi kaçınılmazdır.</p><p></p><p> ÇKS de belirtilen miktar kadarı ben bilmiyorum mesela, çünkü çks de böyle birşey yazmıyor nedense, geçen 2014 yılındada yazmazdı ve kaç ton buğdayımın satışına destek alacağımı bilmiyorum, bu yılda ÇKS de TMO nun bahsettiği gibi satılacak tonaj yazmadığına göre fazlasını yada azını nereden kim hesaplayacak kim bilecek?</p><p></p><p> Birileri bişeyler uyguluyor diğer taraftan başkası ona ters bişeyler uyguluyor, bir organizelik dahi yok, çünkü gidin bakın Tarım bakanlığı ve bağlı kuruluşlarına, örneğin Tarım il müdürlüklerine, içler acısı manzara karşısında nutkunuz tutulur, ama tabi her memurun müdürn makamı masası çalışma odası var , o ayrı mesele o olacak tamam anladık ama girdiğiniz zaman herkes başka bir odada başka bir Cumhuriyette.</p><p></p><p> TMO nun ÇKS de belirtilen miktar kadar alım yapması ne demek, ÇKS ile ne alakası var TMO nun, hiç eline ÇKS alıp bakmışmı? yada sormuşmu ÇKS düzenleyen kuruma, arkadaş herkesin ÇKS sine miktarı belirttinmi diye? </p><p></p><p> Hani derler ya o iş için 40 fırın ekmek yemesi lazım diye, işte Tarım ülkesinde devletin kurumlarının tarımı organize edebilmesi, yeterli tarım politikası üretebilmesi için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım, haybeye bu kadar gelişmiş iletişim ve bilgi çağında yontulmamış kerestelerin yola gelip bu halka icraat gerçekleştirmesini hayal ediyoruz, umutla her yıl ek, her yıl emek her yıl masraf yap hasat yap al ürünü kimin umurunda?</p><p></p><p> Tabi milletin karnı doysun halk buna mecbur, ama düzen yapmaya kimse mecbur değil, herkes kendi Cumhuriyetinde rahat, iyi böyle değilmi?</p><p></p><p> Son söz:40 fırında yetmez bunlara ekmek maaş yetiştiremez hale geldiğimiz günler olur yine, beğendiremeyiz hiçbirşeyi, kurumlarda fecaat bir kültür oluşmuş, salla başı al maaşı, işi fazla kurcalama başına iş alma zihniyeti yerleşmiş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bull trakmarket, post: 960487, member: 31244"] [b]Ynt: Güncel Buğday Fiyatları[/b] Bir ülkenin tarım politikası olmazsa, işte böyle devletide kurumlarıyla idareten saçmalıklar üretir, çiftçisi üretim yapmak için uğraşmış kimin umurunda, Allah bolluk bereket verse kepazeliği önleyecek politikası yok, kıtlık olsa sağa sola bakınır başını kaşır yatarlar devletin kurumunda, cahil toplumların zamanında ve yeteri kadar organize olamaması sonucu geri kalmaya devam etmesi kaçınılmazdır. ÇKS de belirtilen miktar kadarı ben bilmiyorum mesela, çünkü çks de böyle birşey yazmıyor nedense, geçen 2014 yılındada yazmazdı ve kaç ton buğdayımın satışına destek alacağımı bilmiyorum, bu yılda ÇKS de TMO nun bahsettiği gibi satılacak tonaj yazmadığına göre fazlasını yada azını nereden kim hesaplayacak kim bilecek? Birileri bişeyler uyguluyor diğer taraftan başkası ona ters bişeyler uyguluyor, bir organizelik dahi yok, çünkü gidin bakın Tarım bakanlığı ve bağlı kuruluşlarına, örneğin Tarım il müdürlüklerine, içler acısı manzara karşısında nutkunuz tutulur, ama tabi her memurun müdürn makamı masası çalışma odası var , o ayrı mesele o olacak tamam anladık ama girdiğiniz zaman herkes başka bir odada başka bir Cumhuriyette. TMO nun ÇKS de belirtilen miktar kadar alım yapması ne demek, ÇKS ile ne alakası var TMO nun, hiç eline ÇKS alıp bakmışmı? yada sormuşmu ÇKS düzenleyen kuruma, arkadaş herkesin ÇKS sine miktarı belirttinmi diye? Hani derler ya o iş için 40 fırın ekmek yemesi lazım diye, işte Tarım ülkesinde devletin kurumlarının tarımı organize edebilmesi, yeterli tarım politikası üretebilmesi için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım, haybeye bu kadar gelişmiş iletişim ve bilgi çağında yontulmamış kerestelerin yola gelip bu halka icraat gerçekleştirmesini hayal ediyoruz, umutla her yıl ek, her yıl emek her yıl masraf yap hasat yap al ürünü kimin umurunda? Tabi milletin karnı doysun halk buna mecbur, ama düzen yapmaya kimse mecbur değil, herkes kendi Cumhuriyetinde rahat, iyi böyle değilmi? Son söz:40 fırında yetmez bunlara ekmek maaş yetiştiremez hale geldiğimiz günler olur yine, beğendiremeyiz hiçbirşeyi, kurumlarda fecaat bir kültür oluşmuş, salla başı al maaşı, işi fazla kurcalama başına iş alma zihniyeti yerleşmiş. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Güncel Buğday Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt