PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Güncel Buğday Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kaynari" data-source="post: 964041" data-attributes="member: 57777"><p><strong>Ynt: Güncel Buğday Fiyatları</strong></p><p></p><p></p><p>Kusura bakmayın ben bir yere geldiğim falan yok 2 gündür ben aynı şeyi tekrarlama rağmen birileri ne demek istediğimi anlayamadı yada anlamak istemedi. Sadece daha iyi anlaşılsın diye daha detaylı yazdım</p><p>Dünde bugünde aynı şeyi söylüyorum devlet taban fiyat belirleme ve alım yapma gibi asli bir görevi yoktur, devlet sadece düzenleyici pozisyonda olması gerekiyor bu düzenleme hem fiyat hemde üretim istikrarı içindir</p><p>Türkiyede tahıl borsaları yaygın vede etkin bir şekilde kullanılırsa devletin fiyat konusunda müdahalelere de hiç gerek kalmaz</p><p>Böylece fiyatları 3-5 stokçu değil piyasa tarafından belirlenmiş olur, buna göre de üretici fiyat konusunda hayal kırıklığına uğramaz</p><p>Piyasada oluşan fiyatlar gerçek fiyatlar olur, üreticide bu sene patates iyi fiyat etti diye ertesi sene herkes patates ekmeye kalkmaz</p><p>Zannedersem şimdi daha iyi anlarsınız</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kaynari, post: 964041, member: 57777"] [b]Ynt: Güncel Buğday Fiyatları[/b] Kusura bakmayın ben bir yere geldiğim falan yok 2 gündür ben aynı şeyi tekrarlama rağmen birileri ne demek istediğimi anlayamadı yada anlamak istemedi. Sadece daha iyi anlaşılsın diye daha detaylı yazdım Dünde bugünde aynı şeyi söylüyorum devlet taban fiyat belirleme ve alım yapma gibi asli bir görevi yoktur, devlet sadece düzenleyici pozisyonda olması gerekiyor bu düzenleme hem fiyat hemde üretim istikrarı içindir Türkiyede tahıl borsaları yaygın vede etkin bir şekilde kullanılırsa devletin fiyat konusunda müdahalelere de hiç gerek kalmaz Böylece fiyatları 3-5 stokçu değil piyasa tarafından belirlenmiş olur, buna göre de üretici fiyat konusunda hayal kırıklığına uğramaz Piyasada oluşan fiyatlar gerçek fiyatlar olur, üreticide bu sene patates iyi fiyat etti diye ertesi sene herkes patates ekmeye kalkmaz Zannedersem şimdi daha iyi anlarsınız [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Güncel Buğday Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt