PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Güncel Gübre Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1444502" data-attributes="member: 59451"><p>Türkiye ortalaması 300 kilo, Eskişehirde iyi yerleri olanlar kıraçta 400 kilo ,</p><p> yere sahiplenmişlerden başka olmaz zaten, geri kalan senin benim gibi işte, arada yokmu iyi yerimiz var ama ortalamaya etkisi yüksek olmaz </p><p></p><p>2021 kuraklığın yaşanması iyi olmadı, 2021 de üst gübresi kullanmama rağmen 304 kilo dekar oldu, geçen yıl kullanmadım sade sıvı gübre yerler zayıftı 283 kilo, 4 de biri sulama yerdi ne gübre attım nede suladım, yapsaydımda ortalama 300 civarı az altı az üstü olurdu ne bekleyebilirsinki başka, 2021 dede kurak yıldı ama sulamalarıda sulamamıştım, bu işler bitmiş, sulama masrafı gübresi vs..velhasılı çocukluktan yaparız bu işi şimdi tekaüt olduk anlayacağın gençliğimin 4 de bir yaptığım dekar işi anca kerhen yapıyorum, Altından imal ediilmiş traktör olsa, nurdan imalatı yapılmış verim artıran gübre olsa, piyasa böyle sana bana bırakmadıktan sonra kıymeti yok vesselam.</p><p></p><p>Benim huyumdur bişey maliyetinden pahalıysa çok çok fazla pahalıya bana satılmaya kalkılırsa tepem atar ne alırım nede kullanırım, bundan hiç taviz vermem disiplinliyim, para kolay kazanılmıyor ki götürüp verelim, kazanmışım benden almaları için dürüst disiplinli vede makul olmaları gerekir o kadar net, çok kazanıcam diye hayaller kurma zamanımız geçti ve bu umutları besleyerek yaşamak iş değil ve beni sömürecekler ise hak ettiklerinden fazlasını çok beklerler, hele piyasa yaparak asla alamazlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1444502, member: 59451"] Türkiye ortalaması 300 kilo, Eskişehirde iyi yerleri olanlar kıraçta 400 kilo , yere sahiplenmişlerden başka olmaz zaten, geri kalan senin benim gibi işte, arada yokmu iyi yerimiz var ama ortalamaya etkisi yüksek olmaz 2021 kuraklığın yaşanması iyi olmadı, 2021 de üst gübresi kullanmama rağmen 304 kilo dekar oldu, geçen yıl kullanmadım sade sıvı gübre yerler zayıftı 283 kilo, 4 de biri sulama yerdi ne gübre attım nede suladım, yapsaydımda ortalama 300 civarı az altı az üstü olurdu ne bekleyebilirsinki başka, 2021 dede kurak yıldı ama sulamalarıda sulamamıştım, bu işler bitmiş, sulama masrafı gübresi vs..velhasılı çocukluktan yaparız bu işi şimdi tekaüt olduk anlayacağın gençliğimin 4 de bir yaptığım dekar işi anca kerhen yapıyorum, Altından imal ediilmiş traktör olsa, nurdan imalatı yapılmış verim artıran gübre olsa, piyasa böyle sana bana bırakmadıktan sonra kıymeti yok vesselam. Benim huyumdur bişey maliyetinden pahalıysa çok çok fazla pahalıya bana satılmaya kalkılırsa tepem atar ne alırım nede kullanırım, bundan hiç taviz vermem disiplinliyim, para kolay kazanılmıyor ki götürüp verelim, kazanmışım benden almaları için dürüst disiplinli vede makul olmaları gerekir o kadar net, çok kazanıcam diye hayaller kurma zamanımız geçti ve bu umutları besleyerek yaşamak iş değil ve beni sömürecekler ise hak ettiklerinden fazlasını çok beklerler, hele piyasa yaparak asla alamazlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Güncel Gübre Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt