PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Güncel Gübre Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 1471193" data-attributes="member: 2401"><p>Bende PH yuksek toprak için araştırma içindeyim. PH yuksek toprakta ph düşürmediğiniz sürece atacagınız fosforun büyük oranda baglanacagı ve bitkiye ulaşamayacagını bilmeniz gerekli. PH yüksek topraga direk DAP atarsanız bundan yararlanma oranı düşük olacak. Bunun yerine Kükürtlü bir kompoze gübre veya orgamineral gübre tercih edilmesi daha yerinde olacaktır.</p><p></p><p>Orgamineral gübre de maalesef cok hile var düzgün bir markadan almak en mantıklısı. Hektaş ın 8-21.0 30so3 ü veya yara Mila markası güvenilir görünüyor. Bende karıstırıp atmayı düşündüm ancak bir sorun var Orgamineral gübre nemli bundan dolayı yapısma sorunu olur diger granurlu gubrelerle. Orada ekim sırasında mibzerde karıstırıp hemen nemi bırakmadan uygulayarak yapabiliriz sanırım.</p><p></p><p>Gübre fiyatları devlet sırrı gibi firmalar online ortamda paylaşmıyor her yerde farklı fiyat politikası var sanırım. diğer hussus her gubre her yerde bulunmuyor.</p><p></p><p></p><p>Maliyet analizi için gübre fiyatlarına ihtiyac duydum ama belirli gübrelerin fiyatlarını ancak bayiden ögrenebildim.</p><p></p><p>Ben toros 20-20-0+30(SO3)+Zn buldum tonu 22bin tl ancak asıl aradıgım 20-32-0+15 (SO3)+Zn bunu bulamadım topragıma uygun olarak bayiler getirmiyor.</p><p></p><p>8.21.0+30so3 Hektas ın Organamineral Gübresinide test etmek için kullanmayı düşünüyorum.içinde bakteri e var . </p><p></p><p>Toprak PH yüksek olmayan agır topraklarda DAP kullanılması fosfor maliyeti açısından daha ekonomik olur.</p><p></p><p>Diğer bir deneme yapmak istediğim Amonyum Sulfat kullanımı tabanda dekar da 10kg kadar zayıf toprakta amonyum sülfat kullanmayı düşünüyorum.deneyen var ise faydasını görüyse belirtirse sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 1471193, member: 2401"] Bende PH yuksek toprak için araştırma içindeyim. PH yuksek toprakta ph düşürmediğiniz sürece atacagınız fosforun büyük oranda baglanacagı ve bitkiye ulaşamayacagını bilmeniz gerekli. PH yüksek topraga direk DAP atarsanız bundan yararlanma oranı düşük olacak. Bunun yerine Kükürtlü bir kompoze gübre veya orgamineral gübre tercih edilmesi daha yerinde olacaktır. Orgamineral gübre de maalesef cok hile var düzgün bir markadan almak en mantıklısı. Hektaş ın 8-21.0 30so3 ü veya yara Mila markası güvenilir görünüyor. Bende karıstırıp atmayı düşündüm ancak bir sorun var Orgamineral gübre nemli bundan dolayı yapısma sorunu olur diger granurlu gubrelerle. Orada ekim sırasında mibzerde karıstırıp hemen nemi bırakmadan uygulayarak yapabiliriz sanırım. Gübre fiyatları devlet sırrı gibi firmalar online ortamda paylaşmıyor her yerde farklı fiyat politikası var sanırım. diğer hussus her gubre her yerde bulunmuyor. Maliyet analizi için gübre fiyatlarına ihtiyac duydum ama belirli gübrelerin fiyatlarını ancak bayiden ögrenebildim. Ben toros 20-20-0+30(SO3)+Zn buldum tonu 22bin tl ancak asıl aradıgım 20-32-0+15 (SO3)+Zn bunu bulamadım topragıma uygun olarak bayiler getirmiyor. 8.21.0+30so3 Hektas ın Organamineral Gübresinide test etmek için kullanmayı düşünüyorum.içinde bakteri e var . Toprak PH yüksek olmayan agır topraklarda DAP kullanılması fosfor maliyeti açısından daha ekonomik olur. Diğer bir deneme yapmak istediğim Amonyum Sulfat kullanımı tabanda dekar da 10kg kadar zayıf toprakta amonyum sülfat kullanmayı düşünüyorum.deneyen var ise faydasını görüyse belirtirse sevinirim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Güncel Gübre Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt