PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Günlük Fiyat Bilgileri (Arpa, Buğday, Ayçiçeği, Et vs.)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Cafer58" data-source="post: 1406202" data-attributes="member: 86219"><p>Çok değil surda 1 ay kırk günden memlekette hasat bitecek arpa buğday tüccarın eline geçince 3 lira 3.25 liradan aşağı bir avuç mal kalmaz ..</p><p>Gübre ve tohum fiyatlarının yeni sezonda yani 2022 üretim yılı için ne kadar olduğunu hepimiz biliyoruz..</p><p>Benim yeni sezon için maliyetim böylesine yükselmişken kimse kusura bakmasın ne TMO ne tüccar benim malıma fiyat biçemez..</p><p>Biçerse de satmam .. beklesin tüm alacaklar.. </p><p>Şimdi diyeceksiniz ki 3 liradan arpa 3.25 ten buğday satılırsa besici ve ekmeği tüketen halk ne yapsın??</p><p>Onlarda maliyetleri doğrultusunda et e süte ekmeğe zam yapacaklar..</p><p>İğneden ipliğe yüzde 40 50 zam oldu millet ne yapacağını bilmiyor çiftçiyi zaten kuraklık vurdu birde gıda enflasyonun u yıllardır olduğu gibi çiftçinin sırtına yüklemeye kalkıyorlar..</p><p>Artık yeter .....</p><p>Git bulabiliyorsan şuanki döviz kuruyla nereden buluyorsan bul getir ..ama bulursan.. </p><p>Diyeceğim o ki değerli meslektaşlarım</p><p>Az olsun çok olsun malınıza sahip çıkın. ederi bu piyasa bu zirvalarına gelmeyin .. bir bardak suyun 2 lira olduğu bu zamanda 2 liraya buğday arpa ya fiyat biçmek ihanettir . Yazıktır günahtır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cafer58, post: 1406202, member: 86219"] Çok değil surda 1 ay kırk günden memlekette hasat bitecek arpa buğday tüccarın eline geçince 3 lira 3.25 liradan aşağı bir avuç mal kalmaz .. Gübre ve tohum fiyatlarının yeni sezonda yani 2022 üretim yılı için ne kadar olduğunu hepimiz biliyoruz.. Benim yeni sezon için maliyetim böylesine yükselmişken kimse kusura bakmasın ne TMO ne tüccar benim malıma fiyat biçemez.. Biçerse de satmam .. beklesin tüm alacaklar.. Şimdi diyeceksiniz ki 3 liradan arpa 3.25 ten buğday satılırsa besici ve ekmeği tüketen halk ne yapsın?? Onlarda maliyetleri doğrultusunda et e süte ekmeğe zam yapacaklar.. İğneden ipliğe yüzde 40 50 zam oldu millet ne yapacağını bilmiyor çiftçiyi zaten kuraklık vurdu birde gıda enflasyonun u yıllardır olduğu gibi çiftçinin sırtına yüklemeye kalkıyorlar.. Artık yeter ..... Git bulabiliyorsan şuanki döviz kuruyla nereden buluyorsan bul getir ..ama bulursan.. Diyeceğim o ki değerli meslektaşlarım Az olsun çok olsun malınıza sahip çıkın. ederi bu piyasa bu zirvalarına gelmeyin .. bir bardak suyun 2 lira olduğu bu zamanda 2 liraya buğday arpa ya fiyat biçmek ihanettir . Yazıktır günahtır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Günlük Fiyat Bilgileri (Arpa, Buğday, Ayçiçeği, Et vs.)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt