PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
HAFTA SONU KÖYE GİTTİM GELDİM (ERCAN)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ercan AYKUŞ" data-source="post: 1211525" data-attributes="member: 52817"><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-size: 12px">Selamün aleyküm Trakkulüp ailem.</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-size: 12px">geçen hafta sonu köye gittim kışın işten güçten gidemedim özlemişim köyümü tarlayı falan. gezdim tozdum sizler içinde birkaç fotoğraf çektim.</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-size: 12px">biraz tarlada işlerimiz vardı sonra haşhaş çapası yapılıyordu oranın fotoğrafları yanlışlıkla silinmiş. artık bir daha gidince haşhaşları tekrar çekerim.</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-size: 12px">Bizim patpat ve nimette kadraja girdi.</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-size: 12px">durum böyle işte umarım beğenirsiniz.</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-size: 12px"></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-size: 12px">saygı ve sevgilerimle...</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #2F4F4F"><span style="font-size: 12px"></span></span></strong></p><p></p><p>[ATTACH]25038[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH]25039[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH]25040[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH]25041[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH]25042[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH]25043[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH]25044[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH]25045[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH]25046[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH]25047[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ercan AYKUŞ, post: 1211525, member: 52817"] [B][COLOR="#2F4F4F"][SIZE=3]Selamün aleyküm Trakkulüp ailem. geçen hafta sonu köye gittim kışın işten güçten gidemedim özlemişim köyümü tarlayı falan. gezdim tozdum sizler içinde birkaç fotoğraf çektim. biraz tarlada işlerimiz vardı sonra haşhaş çapası yapılıyordu oranın fotoğrafları yanlışlıkla silinmiş. artık bir daha gidince haşhaşları tekrar çekerim. Bizim patpat ve nimette kadraja girdi. durum böyle işte umarım beğenirsiniz. saygı ve sevgilerimle... [/SIZE][/COLOR][/B] [ATTACH=CONFIG]25038._xfImport[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25039._xfImport[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25040._xfImport[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25041._xfImport[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25042._xfImport[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25043._xfImport[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25044._xfImport[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25045._xfImport[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25046._xfImport[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25047._xfImport[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
HAFTA SONU KÖYE GİTTİM GELDİM (ERCAN)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt