PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
HALKIN FAKİRLEŞMESİ DEVAM EDİYOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1426902" data-attributes="member: 59451"><p>Piyasa 94 yılı 5 Nisan kararlarından beter oldu bu çok açık</p><p></p><p>Halk o yıllarda bu kadar borçlu değildi.</p><p></p><p>Traktörümün deposu 140 litre güncel fiyatla 3 bin liraya doluyor,</p><p></p><p>bikaç gündür tarla sürüyorum, nadasa dönüme 40 lira yanıp gidiyor duman oluyor,</p><p></p><p>İki gün tarla sürdüm bi hesapladım aklım uçtu resmen bırak dedim yapma, daha bu sürdüğüm yerlere 10 defa gidip işçilik yapıcaz mazot yakıcaz anca mahsül alıcaz, bugün vaz geçtim biraz durayım işlere bi çare bulurum gibi, kendin bulmazsan çareyi elden çare gelmez..</p><p></p><p>Sonbaharda çiftçiliği bırakanlar oldu takım taklavatı satanlar oldu, akıllı adamlar zamanında çıkmasını bildiler, hala geç kalınmış değil, kafamda hep deli hesaplar var ama çarşıya uymuyor nedense.</p><p></p><p>Muhtemelen bu akaryakıtı çiftçi normal araba kullanıcısı gibi mazot yakıyor hesaplıyor ekonomi bürokratları, oturdukları yerden ülkenin dinamikleri hesaplanırsa böyle olur, tıpkı bişey bilmeden kepek ekin diyen gibi, çiftçiyi sanıyorlarki günde 3-5 litre işe gidenler gibi akaryakıt kullanarak tarlada iş yapıyor biliyorlar, bundan eminim, hayatında bişey bilmeyenlerin ülkenin dinamiklerini hesaplaması kadar saçma bişey olamaz zaten.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1426902, member: 59451"] Piyasa 94 yılı 5 Nisan kararlarından beter oldu bu çok açık Halk o yıllarda bu kadar borçlu değildi. Traktörümün deposu 140 litre güncel fiyatla 3 bin liraya doluyor, bikaç gündür tarla sürüyorum, nadasa dönüme 40 lira yanıp gidiyor duman oluyor, İki gün tarla sürdüm bi hesapladım aklım uçtu resmen bırak dedim yapma, daha bu sürdüğüm yerlere 10 defa gidip işçilik yapıcaz mazot yakıcaz anca mahsül alıcaz, bugün vaz geçtim biraz durayım işlere bi çare bulurum gibi, kendin bulmazsan çareyi elden çare gelmez.. Sonbaharda çiftçiliği bırakanlar oldu takım taklavatı satanlar oldu, akıllı adamlar zamanında çıkmasını bildiler, hala geç kalınmış değil, kafamda hep deli hesaplar var ama çarşıya uymuyor nedense. Muhtemelen bu akaryakıtı çiftçi normal araba kullanıcısı gibi mazot yakıyor hesaplıyor ekonomi bürokratları, oturdukları yerden ülkenin dinamikleri hesaplanırsa böyle olur, tıpkı bişey bilmeden kepek ekin diyen gibi, çiftçiyi sanıyorlarki günde 3-5 litre işe gidenler gibi akaryakıt kullanarak tarlada iş yapıyor biliyorlar, bundan eminim, hayatında bişey bilmeyenlerin ülkenin dinamiklerini hesaplaması kadar saçma bişey olamaz zaten. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
HALKIN FAKİRLEŞMESİ DEVAM EDİYOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt