PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
HALKIN FAKİRLEŞMESİ DEVAM EDİYOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1426968" data-attributes="member: 59451"><p>seninki 5. emisyon diye geçiyormuş eflatun, mor binliğe ismini veren 6. emisyon binlik benim attığım resim deniliyor, bilmiyorum eflatun rengide mor rengin açık tonlarının genel adı diye tarif ediliyor, belkide 5. emisyondan mor binlik kaldı binliklerin ismi.</p><p></p><p>benim ilk binlik görüp harcamam çarşıya üzerime kıyafet almaya gitmiştik, kot pantolona 800 lira dedi adam 700 e aldık, kalan paraya üzerime gömlek tişört vs. bişey beğenip alamadğımı biliyorum, o zaman ilk kez binliği hem görüp hemde harcamış oldum kendi adıma ama zaten enflasyondan mal fiyatları uçmuş gitmişti, Özal zamanıydı malum evdede bin liraya bişey gelmez olmuş muhabbeti yapılmıştı ondan iyi hatırımda o günler, rahmetli babamda meşhur mor binlikleride enflasyonda erimiş desenize demişti, yönetimlerin bir tanesini beğenmedi hayatı boyu, iyi yönetici çıkmaz bizden derdi.</p><p></p><p>Şimdi kot pantolan fiyatlarına baktım 1500 lira, yahu bin lira tedavüle çıksa ne olacakki ? amerikanın çobanları kovboyların giydiği kaç gramlık tekstil ürünü işte, ahım şahım bişey değil altı üstü kot pantolon, çoban kıyafeti, hatta 1850 lerde ilk kullanımı yaygınlaşması dayanklılığından ötürü madenci işçi tulumu olarak kullanılmaya başlanmasıyla olmuş bir giysi, 1000 lira tedavüle çıksa onu bile satın alamayacak, belki uydur kaydır kotlar ucuzdur ama kot denirse onada.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1426968, member: 59451"] seninki 5. emisyon diye geçiyormuş eflatun, mor binliğe ismini veren 6. emisyon binlik benim attığım resim deniliyor, bilmiyorum eflatun rengide mor rengin açık tonlarının genel adı diye tarif ediliyor, belkide 5. emisyondan mor binlik kaldı binliklerin ismi. benim ilk binlik görüp harcamam çarşıya üzerime kıyafet almaya gitmiştik, kot pantolona 800 lira dedi adam 700 e aldık, kalan paraya üzerime gömlek tişört vs. bişey beğenip alamadğımı biliyorum, o zaman ilk kez binliği hem görüp hemde harcamış oldum kendi adıma ama zaten enflasyondan mal fiyatları uçmuş gitmişti, Özal zamanıydı malum evdede bin liraya bişey gelmez olmuş muhabbeti yapılmıştı ondan iyi hatırımda o günler, rahmetli babamda meşhur mor binlikleride enflasyonda erimiş desenize demişti, yönetimlerin bir tanesini beğenmedi hayatı boyu, iyi yönetici çıkmaz bizden derdi. Şimdi kot pantolan fiyatlarına baktım 1500 lira, yahu bin lira tedavüle çıksa ne olacakki ? amerikanın çobanları kovboyların giydiği kaç gramlık tekstil ürünü işte, ahım şahım bişey değil altı üstü kot pantolon, çoban kıyafeti, hatta 1850 lerde ilk kullanımı yaygınlaşması dayanklılığından ötürü madenci işçi tulumu olarak kullanılmaya başlanmasıyla olmuş bir giysi, 1000 lira tedavüle çıksa onu bile satın alamayacak, belki uydur kaydır kotlar ucuzdur ama kot denirse onada. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
HALKIN FAKİRLEŞMESİ DEVAM EDİYOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt