Ynt: Hangi Marka-Model??
ydincbayram link=topic=69831.msg796441#msg796441 date=1384799613' Alıntı:
Parlayanı öneririm size arkadaşım. New holland markasınıda yapan firma agro-tek tir her ikisi de manisa yapımıdır daha öncede ortaklardı ve birlikte makina yapıyorlardı. Her ikiside olur ama parlayan bir adım daha önde sanki. Piyasadan fiyat al bende sana yardımcı olmaya çalışırım.
abi şuana kadar piyasa araştırması yapmadım çünki konu hakkında pek bi fikrim yok böyle olunca da bayiler tarafından kandırılmak kolay oluyor az buçuk fikrim olursa daha verimli bi araştırma çıkıyor ortaya ama traktördeki satış sonrasını ekipmanda da gösteriyorlarsa nh ' ye biraz daha yakın gibiyim hemde traktörü aldığım bayinin ekipmandada aynı kolaylığı yapacak olması gerçekten nh ' yi bnim için 1-0 önde başlattı diğerlerine göre tabi diğer bayilerden neler çıkar bilmiyorum dediğin gibi piyasa araştırması yapmalıyım detaylıca bunun içinde en uygun vakit önümüzdeki 'growtech antalya' fuarı gibi duruyor tek bayii dolaşmaktansa hem bütün bayileri görmüş olurum hemde kampanyalar olacaktır illaki onlardan yararlanmak açısından daha verimli bi fuar gezisi olur benim içinde ayrıca önerinle birlikte parlayan ' ıda listeme almış durumdayım
zehriduman link=topic=69831.msg796728#msg796728 date=1384845749' Alıntı:
kalite isdiyorsan holsan uzun surede bence o parayi cikarirsin satmak isdersende piyasasi yuksek olan makina ama gecici birsey isdiyorsan nh al
kalite elbette önemli ama dediğim gibi şuanda öyle bir fiyat var ise bence erişemeyeceğim bi kalite hem piyasaya çalışmayacağım sadece kendi işim için kullanıcam 2.ele düşürürmüyüm bilmiyorum ama bu titizlikle hangi marka olursa olsun bi 10 yıl kullanacağım kesin

bakalım piyasayı araştırıcaz bi ne çıkarsa artık