Hangi pulluğu tercih edersiniz?

• Konbuyu başlatan kuyucakli_26
  • Başlangıç tarihi

Hangi pulluğu tercih edersiniz?

• ALPLER PULLUK

Kullanılan: 0 0.0%
  • ÜNLÜ PULLUK

• AYDIN PULLUK

• KÖKEN PULLUK

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Bu anket kapanacak: .
K

kuyucakli_26

Yeni bir pulluk almayı düşünüyorumda sizinde görüşünüzü alıyım dedim..

Ynt: Hangi pulluğu tercih edersiniz?

Pek anlamam bu işlerden ama vereyim bari oyumu birine, çelişkili bir soru. 'Aydın pulluk'un youtube ' da videoları var; dehşet bi pulluk yapmışlar, 'Ünlü'yü herkes övüyor, 'Alpler' deseniz benim favorim... :) Zor bi seçim...

pıspıs link=topic=108.msg863#msg863 date=1196250925' Alıntı:
tabiki turan..ama alplerde şahane..ben alper aldım ama memnun dğilim

Aramıza hoşgeldin kardeşim, seninde resimlerini ve yorumlarını bekliyoruz...

bizde 10seneye yakındır turan var çok memnunuz ama alacaksan ne olurs olsun kesinlikle otomatik öneririm

: Hangi pulluğu tercih edersiniz?

bız 45 yılından berı turan kullanıyoruz bı tane cengız gıt asfaltı sur o kadar muhesem atıo ayrıca pıstonlu ve topragı ıyı cevırıo ama taslı yerlerde baya ıyı performansı varda rampalarda motoru baya tartıyo tek kou yanı bıraz agır olması

ya abi bende apler ben alpler diyorum ayrıca kuyucaklı kardeşim burda oylamayı nasıl yapacağız.. mhkş*-*-vede mustafa abi ya ben bir türlğ resim yükleyemiyorum sayfa kullanılmıyor diyor... kız-*-*

ben alpler daha sonra şakalak turan en son tercıgım olur bende vardı zoe elımden cıkardım

benim de favorim alpler..çukurova da kullanılan pullukların kesinlikle %90 ı alpler.çünkü makineyi yormuyo.