hangi silaj makinası ideal

arkadaşlar silaj makinası alacağım kayışlı istiyorum ama çift sıra mı tek sıramı ona karar veremedim

Ynt: hangi silaj makinası ideal

kardeş traktörün iyiyse çift sıralı al bizde tek sıralı tınaz var saftlı altı senedir kullanıyoz gayet iyi neden kayıslı isyosun?

biraz araştırdım kayışlı tavsiye ediyorlar mf 288 çift çeker e takıcaz ama servet 80 almayı düşünüyoruz çift sıralıyı çeker mi

ozcan333 link=topic=40442.msg357079#msg357079 date=1299779884' Alıntı:
biraz araştırdım kayışlı tavsiye ediyorlar mf 288 çift çeker e takıcaz ama servet 80 almayı düşünüyoruz çift sıralıyı çeker mi
sıra bağımsızı çeviremez ama teklinin tipinde 2 ' li sıra bağımlılar var onları çevirir.

cihanın dediği gibi illa çift sıralı olsun rahat calısayım diyosan traktörün 90 beygir ve üzeri olması lazım

selam kardeş ben 70lik 4*4 erkuntta tek sıra kayışlı makine kullanıyorum sana tavsiyem tek sıralı 12 bıçaklı fimaks veya çelmak tır motoru yormadan 10dk 3 ton mısır biçersin çift sıralıda bukadar iş kaçıramazsın tabi 70 80 bg motor için söylüyorum saygılarımla

mustafa1676 link=topic=40442.msg362448#msg362448 date=1300472899' Alıntı:
selam kardeş ben 70lik 4*4 erkuntta tek sıra kayışlı makine kullanıyorum sana tavsiyem tek sıralı 12 bıçaklı fimaks veya çelmak tır motoru yormadan 10dk 3 ton mısır biçersin çift sıralıda bukadar iş kaçıramazsın tabi 70 80 bg motor için söylüyorum saygılarımla
evet kardeş bu gün mesaj geldi desteklemelerde başlamış. fimaks tek sıra kayışlıya yazılacağım bir tane bakalım hayırlısı

Doğru bir tercih yapmışsınız biz kullanıyoruz ama bizim depil il müdürlükten sıra ile alıyoruz :D

bende var 2 sıra kayı$lı slaj makinası . 70 beygir bi traktör yetio cevirmeye .. kayı$lı sistem hic yormuyo gerçekten traktörü .. tafsiye ederim kayı$lı yani tek bile alsan kayı$lı al .. eğer almadıysan

çift sıra veya sıra bağımsız için 100 hp şart en iyisi tek sıra fimaks kayışlı al bak işine

ercan link=topic=40442.msg515121#msg515121 date=1326923775' Alıntı:
çift sıra veya sıra bağımsız için 100 hp şart en iyisi tek sıra fimaks kayışlı al bak işine
sıra bagımsız için 100 beygir $arttır .. ama cift sıra icin $art değil 100 beygir . bende var arkada$ım sıra bagımlı cift sıra tt65 ile süper bicim yapıyorum .. cift sıra kayı$lı olursa motoru yormaz kafana göre traktöre tak 60 80 beygir arası banamısın demez ..

Arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olacak ama hazır konu varken yenisini açmak istemedim, mısır silaj makinası almak istiyorum, traktör agrolux 320, fakat hiç silaj makinası kullanmadığım için hangi özellikte makina almalıyım kararsızım, ali saraç arkadaşımız çift sıra silaj makinasını tt65 ile kullandığını söylemiş, sanırım bu makina benim içinde uygun gibi, http://www.fimaks.com/urunDetay.php?URUN_GRUP=1&URUN_ID=4&LANG=TR bu linkdeki makina uygun mudur, yoksa bildiğimiz tek sıra biçenlerden mi almalıyım, birde kayışlı veya şanzımanlı olmasının avantajı nedir, bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.

arkadaşlar bende arıyorum fimaks birinci sırada araştırmama göre çelmak tınaz türkay daha da var galiba.bende erkunt 2012 lüx var biçim yapacaz artık nasip olursa tek sıra kayışlı en ideal makina 70 - 80 hp için....

insertend link=topic=40442.msg995059#msg995059 date=1429537199' Alıntı:
Sıra bağımlı tek sıra ile çift sıralının fiyat farkını bilen var mı?
Tek sıra makinalar 9 - 10 bin TL gibi
Sıra bağımsızlar 38 - 40 bin TL gibi fiyatlarda belki daha fazla...

konu burdayken yazayım .. bi arkadaşımda tertemizz tınaz var tek sıra .. almak isteyen olursa bi baksın .. alıp satıcı 4.500 verdi o paraya kullanıcıya nasip olsun , bir ikincisi büyük yem kırma makinası var ezme değil , onunda yenisine baktık 4 bin gibi bi fiyatta onuda 2 binliraya verecek .. salihli civarı almak isteyenler varsa kaçırılmasın iki makinada yeni gibi , hatta yem kırma bildiğiniz yeni

Arkadaslar sira bagimsiz zaten misirda iki sira biciyor buda 90 bg ve uzeri guc gerektiriyor cift siraliyi nasil olurda 70 lik cevirir anlayamadim heralde bu misir bir metre boyunda falan:)