PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Hangi Sistem Sulama?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ofas" data-source="post: 894710" data-attributes="member: 20560"><p><strong>Ynt: Hangi Sistem Sulama?</strong></p><p></p><p></p><p>Arazinin boyu 320 ve 220 metre ikiye bölmeyi istiyorum. Tahmini 40-45 ton/saat suyu motorla basabilirim. 22lik lateral düşünüyorum ama lateral borular ne kadar tutar bilmiyorum sizin fikriniz var mı?</p><p>Uzak değiliz ben Gündüzler ' de çiftçilik yapıyorum.</p><p></p><p></p><p>Kanaldaki suyumuz yosunlu gelebiliyor. Yağmurlama veya damlamaya karar verdiğimde kuyu kazdıracağım. Sadece kum gelebilir oda filtre sayesinde sorun olmaz. Su sıcaklığına gelince kanaldan su almak damlama için sağlıklı değil su bazen azalabilir sürekli takip etmek lazım oda bize uymaz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ofas, post: 894710, member: 20560"] [b]Ynt: Hangi Sistem Sulama?[/b] Arazinin boyu 320 ve 220 metre ikiye bölmeyi istiyorum. Tahmini 40-45 ton/saat suyu motorla basabilirim. 22lik lateral düşünüyorum ama lateral borular ne kadar tutar bilmiyorum sizin fikriniz var mı? Uzak değiliz ben Gündüzler ' de çiftçilik yapıyorum. Kanaldaki suyumuz yosunlu gelebiliyor. Yağmurlama veya damlamaya karar verdiğimde kuyu kazdıracağım. Sadece kum gelebilir oda filtre sayesinde sorun olmaz. Su sıcaklığına gelince kanaldan su almak damlama için sağlıklı değil su bazen azalabilir sürekli takip etmek lazım oda bize uymaz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Hangi Sistem Sulama?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt