PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
hangi sulama tabancasını önerirsiniz..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bugraa" data-source="post: 915593" data-attributes="member: 58447"><p><strong>Ynt: hangi sulama tabancasını önerirsiniz..</strong></p><p></p><p>abi yağmurlama bizim işimiz onu bana sor sen. ben sana artılarını da eksilerini de yazayım.. bizde 100 dönüm kapatacak spring var kurulumu malum toplanması malum yaptığı işte belli 8 saat çalıştırmazsan tat vermez onlardan bıktığım için büyük tabanca aldım yüzüak marka jet55 55 metreye kadar atabiliyor. ödüllü makine resimlerine onun resmini koydum ilk sayfada 2. resim bakabilirsin. bu tabancayı ayağıyla beraber bin liraya aldık peşini 800 dü galiba. bunun avantajları boru ihtiyacında az işçilik giderinde az gayet homojen bir dağılım sergiliyor ve çok su atıyor dakikada 1000 litre tabi senin basıncına bağlı artıradabilirsin azaltada bilirsin. ithallerle yarışır bence bu işini görür ithaller pahalıdır hem bundan. bir kaç eksisi de var tabi rüzgara toleransı yok toz ettiği için hemen uçuyor rüzgarda, basınç isteyen bi makine 4 barın altında çalıştırırsan homojenlik bozulur ve dövme yapmaya başlar(tabancanın üzerinde basınç saati var), boru vana tıpa gibi malzemelerinde kaliteli olması lazım çünkü 5 barın üstünü kaldırmıyor hatalı özürlü boruyu hemen patlatıyor yada mandallarını kırıyor. biz traktörle basıyoruz suyu lombardin ne kadar basar su bilemiyorum ama bir tane jet 40 ı çalıştırabilir galiba imkanın varsa bi 40lığı bide 35 liği dene derim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bugraa, post: 915593, member: 58447"] [b]Ynt: hangi sulama tabancasını önerirsiniz..[/b] abi yağmurlama bizim işimiz onu bana sor sen. ben sana artılarını da eksilerini de yazayım.. bizde 100 dönüm kapatacak spring var kurulumu malum toplanması malum yaptığı işte belli 8 saat çalıştırmazsan tat vermez onlardan bıktığım için büyük tabanca aldım yüzüak marka jet55 55 metreye kadar atabiliyor. ödüllü makine resimlerine onun resmini koydum ilk sayfada 2. resim bakabilirsin. bu tabancayı ayağıyla beraber bin liraya aldık peşini 800 dü galiba. bunun avantajları boru ihtiyacında az işçilik giderinde az gayet homojen bir dağılım sergiliyor ve çok su atıyor dakikada 1000 litre tabi senin basıncına bağlı artıradabilirsin azaltada bilirsin. ithallerle yarışır bence bu işini görür ithaller pahalıdır hem bundan. bir kaç eksisi de var tabi rüzgara toleransı yok toz ettiği için hemen uçuyor rüzgarda, basınç isteyen bi makine 4 barın altında çalıştırırsan homojenlik bozulur ve dövme yapmaya başlar(tabancanın üzerinde basınç saati var), boru vana tıpa gibi malzemelerinde kaliteli olması lazım çünkü 5 barın üstünü kaldırmıyor hatalı özürlü boruyu hemen patlatıyor yada mandallarını kırıyor. biz traktörle basıyoruz suyu lombardin ne kadar basar su bilemiyorum ama bir tane jet 40 ı çalıştırabilir galiba imkanın varsa bi 40lığı bide 35 liği dene derim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
hangi sulama tabancasını önerirsiniz..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt