hangisini alsam

tümosan 8095 mi new holland td 85 mi yoksa erkunt lüks 80 mi. domates ziraati yapacaz sizce hangisini alsam daha iyi olur...

Ynt: hangisini alsam

arkadaşım tümosan al yalnız radyatörü eskisi gibi arıza açıyomu açmıyomu.onu bir öğren istersen.ben tümoyu tavsiye ederim..

coşkun81 link=topic=50369.msg503135#msg503135 date=1325515297' Alıntı:
tümosan 8095 mi new holland td 85 mi yoksa erkunt lüks 80 mi. domates ziraati yapacaz sizce hangisini alsam daha iyi olur...
tabikide td85D, konfor,güç,kalite,bol ve ucuz yedek parça, her zamanda piyasasına koruyan bi marka new holland.

Erkunt ve Tümosan kırmızı renkli olduğu için domates tarlasında kaybolur bulamazsın. Bence TD85 al. Yani başka bir sebebi yok. Kalite, servis, 2. el piyasası falan önemsiz şeyler.

ekrunt 76hp nh 85hp bunların 2 sinden tabiki td85d derim. tümasan konusunda bilemicem bişey demek yanlış olur.

ERKUNT ALMA :S :S 3 traktör seneği arasında en düşük beygir gücü erkuntta erkunt 80 75-79 hp new holland 85hp tümosan 95 hp birde td 85 üretimi yok benim bildiğim

ne iş için kullanıcaksın eğer orman ve ağır çeki işlereinde erkunt ağırlığıyla farkını ortaya koyar ama td 85 her işin üstesinden gelir fiyat güç konfor kalite...

domates işinde kullanacaksan o kadar büyük motora gerek yok 65 70 hp bi motorda gayet rahat görür işini ben domates işinde ford 3610s kullanıyorum...

dometes işi için bu dediğin güçlerdeki traktörler fazla büyük değilmi :S yoksa işleyeceğin arazi çok mu büyük td en iyisi gibi