PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Fuarlar
Fuarlar Genel
Hannover Agritechnica 2015
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="otemel" data-source="post: 990042" data-attributes="member: 1145"><p><strong>Ynt: Hannover Agritechnica 2015</strong></p><p></p><p>Allah kısmet etti iki senedir beklediğim bir sene önceden biletini aldığım Agritechnica 2015 e gitme şansını buldum.</p><p>3 günlük bir seyehatti 2 gününü fuara ayırdım ama 3 gün ayırsam daha iyi olurmuş. ilk gün Hannover ' de gezdim sandığımdan daha fazla Türkle karşılaştım hepside çok cana yakın ve ilgiliydiler. Biz onlara almancılar diyoruz ama gerçekten bozulmadan kalmışlar.</p><p></p><p>Gelelim fuara benim gördüğüm en büyük tarım fuarı Burtarım olduğundan bana çok çok büyük geldi. Kafalarda canlanması için şöyle anlatayım Burtarımda 4 ana salon vardır ya herbiri burtarımdaki iki salon gibi 20 ye yakın salon vardı ve salonların iç kısmında sürekli tur atan otobüsler sizi taşıyordu bir tam turu otobüs yavaş olmasında kaynaklı 15-20 dk da bitiriyordu.</p><p></p><p>Herşeyiyle mükemmel bir fuardı. Herşey çok düzenli ve olması gerektiği gibiydi tek tek anlatmaya elim yetişmez ama bütün traktörler arabaların galerilerdeki halinden daha parlaktı hatta tarım aletleri bile tek çapak kalmayacak şekilde hazırlanmıştı. Çok fazla Türk firması vardı gurur duydum denk geldiklerime kolay gelsin dedim. </p><p></p><p>Trende gelirken bir kaç Türke denk geldim aralarında konuşuyorlardı biri anladığım kadarıyla yabancı bir firmanın temsilcisi bir tanesi de yerli bir üretici firmadandı. Yabancı firmadan olana neden bizim şaftları kullanmıyorsunuz deyince cevaben bizim standartlarımızda üzerindeki boyanın 1000 saatten fazla üzerinde kalma şartı vardır dedi Türkiyeden aldığımız şaftları makinada 15 günden fazla kullanamıyoruz kırılıyor deyince üzüldüm. Ülkemizde tabii işini çok iyi dünya kalitesinde yapan vardır ama bu imajı değiştirmek için çok ama çok çalışmalıyız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="otemel, post: 990042, member: 1145"] [b]Ynt: Hannover Agritechnica 2015[/b] Allah kısmet etti iki senedir beklediğim bir sene önceden biletini aldığım Agritechnica 2015 e gitme şansını buldum. 3 günlük bir seyehatti 2 gününü fuara ayırdım ama 3 gün ayırsam daha iyi olurmuş. ilk gün Hannover ' de gezdim sandığımdan daha fazla Türkle karşılaştım hepside çok cana yakın ve ilgiliydiler. Biz onlara almancılar diyoruz ama gerçekten bozulmadan kalmışlar. Gelelim fuara benim gördüğüm en büyük tarım fuarı Burtarım olduğundan bana çok çok büyük geldi. Kafalarda canlanması için şöyle anlatayım Burtarımda 4 ana salon vardır ya herbiri burtarımdaki iki salon gibi 20 ye yakın salon vardı ve salonların iç kısmında sürekli tur atan otobüsler sizi taşıyordu bir tam turu otobüs yavaş olmasında kaynaklı 15-20 dk da bitiriyordu. Herşeyiyle mükemmel bir fuardı. Herşey çok düzenli ve olması gerektiği gibiydi tek tek anlatmaya elim yetişmez ama bütün traktörler arabaların galerilerdeki halinden daha parlaktı hatta tarım aletleri bile tek çapak kalmayacak şekilde hazırlanmıştı. Çok fazla Türk firması vardı gurur duydum denk geldiklerime kolay gelsin dedim. Trende gelirken bir kaç Türke denk geldim aralarında konuşuyorlardı biri anladığım kadarıyla yabancı bir firmanın temsilcisi bir tanesi de yerli bir üretici firmadandı. Yabancı firmadan olana neden bizim şaftları kullanmıyorsunuz deyince cevaben bizim standartlarımızda üzerindeki boyanın 1000 saatten fazla üzerinde kalma şartı vardır dedi Türkiyeden aldığımız şaftları makinada 15 günden fazla kullanamıyoruz kırılıyor deyince üzüldüm. Ülkemizde tabii işini çok iyi dünya kalitesinde yapan vardır ama bu imajı değiştirmek için çok ama çok çalışmalıyız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Fuarlar
Fuarlar Genel
Hannover Agritechnica 2015
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt