PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Harman Sonu Değerlendirmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="beytullah özcan" data-source="post: 1351250" data-attributes="member: 63955"><p>Akifim valla güzel yazmışın tebrikler. Araştırman ve kayıt tutmanda için ayrı bir tebrik ederim zaten mühendisin asıl işi araştırmak kayıt tutmak ve çözüm üretebilmektir sen daha okul bitmeden olmuşun bile.</p><p></p><p>Bişey diyecem 40 yaş üstü ile değil ben bilirim ben bilirim diyen kişilerden dolayı böyle oluyor ben 24 yaşındayım büyük abilerim 34 ile 32 yaşındalar eskiden onlar babamdan şikayet ederler hiç bizi dinlemiyor şöyle yapsaydık daha iyi olurdu felan derlerdi şimdi abilerde bana aynısı yapıyorlar yav diyorum şöylesi daha doğru diyorum susuyorlar hiç cevap dahi vermiyorlar tabi baba başta bak harman zamanı tam 5 konuda böyle yapalım dedim birini dahi yapmadılar ama sonra mecburen benim dediğimi yapmak zorunda kaldılar hatta çok dalga geçtim anca prof derler gene aynılar değişmediler zaten gönlüme kırıldım şimdi hiçbir işlerine karışmıyorum bişey soracak olsalar ben anlamam diyorum geçiyorum zamanı gelince söyleyecek lafı bilirim.</p><p>Sen Selçuk üniversitesi bitki koruma okuyordun bende Çanakkale onsekiz Mart üniversitesi Tarla bitkileri 2019 mezunuyum aynı yıl yüksek lisansada başladım ama dondurup geri geldim evde biraz durayım işleri toparlayalım diye ama boşuna kime yaranacaksın iste.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="beytullah özcan, post: 1351250, member: 63955"] Akifim valla güzel yazmışın tebrikler. Araştırman ve kayıt tutmanda için ayrı bir tebrik ederim zaten mühendisin asıl işi araştırmak kayıt tutmak ve çözüm üretebilmektir sen daha okul bitmeden olmuşun bile. Bişey diyecem 40 yaş üstü ile değil ben bilirim ben bilirim diyen kişilerden dolayı böyle oluyor ben 24 yaşındayım büyük abilerim 34 ile 32 yaşındalar eskiden onlar babamdan şikayet ederler hiç bizi dinlemiyor şöyle yapsaydık daha iyi olurdu felan derlerdi şimdi abilerde bana aynısı yapıyorlar yav diyorum şöylesi daha doğru diyorum susuyorlar hiç cevap dahi vermiyorlar tabi baba başta bak harman zamanı tam 5 konuda böyle yapalım dedim birini dahi yapmadılar ama sonra mecburen benim dediğimi yapmak zorunda kaldılar hatta çok dalga geçtim anca prof derler gene aynılar değişmediler zaten gönlüme kırıldım şimdi hiçbir işlerine karışmıyorum bişey soracak olsalar ben anlamam diyorum geçiyorum zamanı gelince söyleyecek lafı bilirim. Sen Selçuk üniversitesi bitki koruma okuyordun bende Çanakkale onsekiz Mart üniversitesi Tarla bitkileri 2019 mezunuyum aynı yıl yüksek lisansada başladım ama dondurup geri geldim evde biraz durayım işleri toparlayalım diye ama boşuna kime yaranacaksın iste. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Harman Sonu Değerlendirmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt