Arkadaşlar haşmetin jantlar 6 kulaklıydı arka sol jantın bir kulağı çift sürerken kopmuştu,Fabrikayı arayıp durumu bildirdik bize 6 köşelilerde bu sorunun oalabildiğini söylediler 8 köşeli jant sözü verdilerdi, bizde pompa ayarı için jantların gelmesini bekledik jantlar geldiğinde haşmeti kamyonla servise götürdüler jantlar değişti pompa ayarlandı tekrar kamyonla eve bıraktılar
Birkez daha tebrik ettim erkuntu.
Pompaya gelince; Duman ve az çekişten şikayetçi olmuştuk delphı pompa yetkili serviside kendi köylümüzdü bilgisayar ortamında ayar yapıldı ve ayarsız olduğu tespit edildi, Ayarı yaparken delphi katalog değerlerine göre yapıldı, garanti kapsamında olduğu için değerlerle oynatamadım
Ama bunun mümkün olduğunu öğrendim, Uzun lafın kısası pompa ayarlandıktan sonra motorda gözle görülür derecede çekiş artışı oldu fakat duman aynı değişmedi ilk kalkınmalarda veriyo dumanı 
Pompaya gelince; Duman ve az çekişten şikayetçi olmuştuk delphı pompa yetkili serviside kendi köylümüzdü bilgisayar ortamında ayar yapıldı ve ayarsız olduğu tespit edildi, Ayarı yaparken delphi katalog değerlerine göre yapıldı, garanti kapsamında olduğu için değerlerle oynatamadım