Hasta Hayvana Yardım..!

Arkadaşlar benim hayvanlarım yoktur Ancak özel bir ileti atan arkadaş bana şunu yazdı ' ' selam size bi soru soracam benim smental bir inegim dogumuna 1buçuk iki ay var hayvanda şiskinlik var halsiz atesi var sebi nedir bi bilginiz varmı tesekür ederim ilgniz için şimdiden . ' '
Haliyle bilgim olmadığı için cevap veremedim. ona bunu anlattım. Konu açmasını istedim açmayı bilemiyordu ben açtım onun adına yardımlarınızı bekliyor. Veterinere götürmüş ama verdiği ilaç kar etmemiş. İlginizi bekliyor.

Ynt: Hasta Hayvana Yardım..!

Eğer durum böyleyse; halk dilinde ' bağırsakları durmuş ' yani hazımsızlık ve sindirim bozukluğu olabilir.. B vitamini enjekte edilmeyisle bir parça hayvan rahatlatılır.. (B Combi, Uno B v.b.) vitaminler kullanılabilir.. Ayrıca 2 lt kadar yoğurt suyu (süzülen yoğurttan çıkan) içirilmeside kısa sürede etkili oluyor..

Ynt: Hasta Hayvana Yardım..!

arkadaş birde ayçiçek ya içirmenizi ve gebe hayvanlarda saman vermeyi azaltmanızı diiyebilirim + c vitamini innesi var buda hayvanda işdah açar ve enerji verir sindirimi kolaylaştırır size bir veterner numarası veriyim buradan sorun ineyin durumunu anlatın size bilgi verecektir işinde çok iyidir 0 533 269 73 88 bekir bey nevşehir kozaklı kim vrdi derse numaramı köksal verdi deyin beni tanır