PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hava şartları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1424962" data-attributes="member: 25443"><p>Çeltik sulu tarim sulama sıkıntısı olmaz ama elktrik gübre mozot maliyet nasıl olur</p><p>Kuru tarim cok kötü değil su an vaziyet ay çiçek biraz fazla harmanda gözü herkesin cebinden çıkan eğer harmanda geri gelmezseeee.......</p><p>Hayvancilik maliyet sorunu inekcilik imkani olmayana bitti ben dahil kararsızım bitirsemmi inrkleri koyun birazdaha direniyor gözü bahar ve cayir çimende oda şubat sonu mart başı hep soğuk kıra don yem bitti sap saman bitiyor 35 tl diyorlar bir balya sapa hiç olmaz </p><p>bu sabah ineklere baktim şimdi koyunuları meraya salcam pek birşey yok ama yine kendini eğlendiriyorlar</p><p>Aksam tekrar inekler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1424962, member: 25443"] Çeltik sulu tarim sulama sıkıntısı olmaz ama elktrik gübre mozot maliyet nasıl olur Kuru tarim cok kötü değil su an vaziyet ay çiçek biraz fazla harmanda gözü herkesin cebinden çıkan eğer harmanda geri gelmezseeee....... Hayvancilik maliyet sorunu inekcilik imkani olmayana bitti ben dahil kararsızım bitirsemmi inrkleri koyun birazdaha direniyor gözü bahar ve cayir çimende oda şubat sonu mart başı hep soğuk kıra don yem bitti sap saman bitiyor 35 tl diyorlar bir balya sapa hiç olmaz bu sabah ineklere baktim şimdi koyunuları meraya salcam pek birşey yok ama yine kendini eğlendiriyorlar Aksam tekrar inekler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hava şartları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt