PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
havalı gres pompası hortumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="davinci" data-source="post: 1219662" data-attributes="member: 76891"><p>arkadaşlar merhaba aylar önce aldığımız kovali havalı gres pompamizin kurulumunu yapıyoruz. hortumunu 8 metre olarak uzatacagiz.pompamiz 70:1 basınçlı. hortum seçimi için size danışayım dedim. kendi üzerinde ki 2 mt lik kalın 1/4 400bar hortum.bu hortumun kullanımı zor eğilip bükülmesi biraz sıkıntılı. hortum satan dükkan ince hortum gösterdi yikamacilara yağlama hortumu olarak bunu veriyoruz dedi. o kadar kalın hortuma gerek yok dedi. basınç olarak sordum 400 bardan düşük ama taşır dedi zaten senin gres basıncın o kadar olmaz diyor. yikamacilar aynı hortumu kullanıyor sorun olmuyorsa ben de ondan alayım diyorum hem daha kullanışlı hem fiyatı daha uygun. uzatan arkadaşlar hangi hortumu bağladı tecrübelerini aktarirsa sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="davinci, post: 1219662, member: 76891"] arkadaşlar merhaba aylar önce aldığımız kovali havalı gres pompamizin kurulumunu yapıyoruz. hortumunu 8 metre olarak uzatacagiz.pompamiz 70:1 basınçlı. hortum seçimi için size danışayım dedim. kendi üzerinde ki 2 mt lik kalın 1/4 400bar hortum.bu hortumun kullanımı zor eğilip bükülmesi biraz sıkıntılı. hortum satan dükkan ince hortum gösterdi yikamacilara yağlama hortumu olarak bunu veriyoruz dedi. o kadar kalın hortuma gerek yok dedi. basınç olarak sordum 400 bardan düşük ama taşır dedi zaten senin gres basıncın o kadar olmaz diyor. yikamacilar aynı hortumu kullanıyor sorun olmuyorsa ben de ondan alayım diyorum hem daha kullanışlı hem fiyatı daha uygun. uzatan arkadaşlar hangi hortumu bağladı tecrübelerini aktarirsa sevinirim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
havalı gres pompası hortumu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt