Havalı mibzer alacağım! Yardım.


Arkadaşlar 110 dönüm kadar yazlık ekeceğim. 20 tlye ekiyorlarmış!!!
Bende dedim 2000 vereceğim 4-5 verip bir makina alayım. Ekonomim 5 i geçmez. Bir makina buldum fikrinize ihtiyacım var.

IMG_8631.JPGIMG_8634.JPGIMG_8637.JPG
 
Ersen iyi düşünmüşsün 2-3 senede vereceğin parayı bir kerede ver makina sahibi ol derim.Ben 3 sene evel 2002 model irtemi 6 bine vermiştim.Bu daha eski sanki.Alırken bakımlı yada kullanılan makina almaya bak.Hayrabolu sanayisinde Kabaoğlu tarım var.Telefon aç onlarda hesaplı ve bakımlı makina oluyor.
 
Abi bizde önceden ektiriyorduk 5 sene önce makina aldık çok memnunuz. Edirne önder tarım karşısında resa tarım var orda güzel makinalar var oraya bakmadan karar vermeyin.
Birde diğer markaları çok bilmem ama bence kurt alın biz çok memnunuz yine alsam kurt alırım
 
0 (543) 645 00 89 mustafa kuyucu hayraboluda bu adam 2 el alıp toplayıp satıyo her yeri sıfır oluyor bi ara istersen buraya gelirsen kurtun fabrikada dünya kadar makina vardı 2 el irtemde de vardır
 

Abi bu ne acele yarın ekicen galiba [emoji16] bir araştıraydın çok çabuk karar verdin, daha temiz makina denk gelirdi hayrabol sanayisi kaynıyo.
 
Abi bu ne acele yarın ekicen galiba [emoji16] bir araştıraydın çok çabuk karar verdin, daha temiz makina denk gelirdi hayrabol sanayisi kaynıyo.

IMG_8655.JPG

Daha temizi 7 lira gürcanım. Ustam çerkezmüsellimli iyi tanıyor piyasayı. Birde uzadıkça işin şekli değişiyor. Daha fazla para kaptırmadan ustanında onay ile hemen orada karar verdim. Malum bu devirde para kazanmadan makineye yatırım yapmak pek akıl karı değil. Ekime 2 vereceğimize makineye 4 verdik. Seneye koyar satarız. ;)
 
Yabancı değil hiç bilmiyom. Yarın usta genel ayarı yapacak siz çifti dostların tıprak yapısına göre ekim ve dikim bilgi birikimiyle bizde öğreneceğiz. Damat var birde o makinadan kullandı onla beraber ekeriz zaten riske atmayalım sezonu.

Aynen abi. Makinayı taktığında motoru düz bir yere al sağ ve sol taraflardan cetvelle ölçmek lazm birde açıcılarr kapayıcılar ve arkadaki tekerleği işlevinin iyi ayarlanması lazım
 

Benzer Konular

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt