PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hayatımda İlk Defa Traktör Alacağım, Tavsiyelerinizi Bekliyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Alper3050" data-source="post: 1399473" data-attributes="member: 83982"><p>Yazdığınız traktörler fazlasıyla diğer arkadaşlarında dediği gibi işinizi görür fakat model olarak aynı traktör olsa bile farklılık gösterebiliyor. TT serisinden almak istiyorsanız 2005-2007 model ve arası (neredeyse bütün aksamı mekanik olduğu için) , 54C alacaksanız da mutlaka 1990 model üstü (uygun fiyata bulabilirseniz 1997-1999 model ve arası), 240 olarak ise tam emin değilim ancak 1986-1989 arası tutulduğunu duymuştum mazot pompası farklı olduğu ve diğer 240 lara göre ağır devirli olduğu için. Ayrıca sizin için MF 255 Turbo da gayet uygun bir traktördür.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alper3050, post: 1399473, member: 83982"] Yazdığınız traktörler fazlasıyla diğer arkadaşlarında dediği gibi işinizi görür fakat model olarak aynı traktör olsa bile farklılık gösterebiliyor. TT serisinden almak istiyorsanız 2005-2007 model ve arası (neredeyse bütün aksamı mekanik olduğu için) , 54C alacaksanız da mutlaka 1990 model üstü (uygun fiyata bulabilirseniz 1997-1999 model ve arası), 240 olarak ise tam emin değilim ancak 1986-1989 arası tutulduğunu duymuştum mazot pompası farklı olduğu ve diğer 240 lara göre ağır devirli olduğu için. Ayrıca sizin için MF 255 Turbo da gayet uygun bir traktördür. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hayatımda İlk Defa Traktör Alacağım, Tavsiyelerinizi Bekliyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt