PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hayatımda İlk Defa Traktör Alacağım, Tavsiyelerinizi Bekliyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mustafaşahin" data-source="post: 1413528" data-attributes="member: 81902"><p>135 debriyaj basıkken hidrolikler salar orjinali böyle 1971 ingiliz bardı çok süper az yakar koklar 2li pulluklar afif olduğundan kuruda zor batar bazen üzerine çıkardım dıştaki kolu kullan çekebildiği kadar indir fazladını değil içtekini sona dayarsan hidrolikleri zorlar ses yapar 1cm kadar sona yakın kaldır 1.vitesle pullukta zorlanmaz 2.vitesle diskaro afif 28li ağırtip 24 çeker 17 aysan çeker remorkla bayırdan inip çıkmada 2 süper birazda pelivan çeki dediğimiz hidroliklerle afif yükte tut içteki kolla tekere ağırlık yapınca kaçırmaz hassas işlerde içtekini kullan sürümde dıştakini hayırlısı olsun </p><p>15 dölümü 19lt ile sürdüğümü bilirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafaşahin, post: 1413528, member: 81902"] 135 debriyaj basıkken hidrolikler salar orjinali böyle 1971 ingiliz bardı çok süper az yakar koklar 2li pulluklar afif olduğundan kuruda zor batar bazen üzerine çıkardım dıştaki kolu kullan çekebildiği kadar indir fazladını değil içtekini sona dayarsan hidrolikleri zorlar ses yapar 1cm kadar sona yakın kaldır 1.vitesle pullukta zorlanmaz 2.vitesle diskaro afif 28li ağırtip 24 çeker 17 aysan çeker remorkla bayırdan inip çıkmada 2 süper birazda pelivan çeki dediğimiz hidroliklerle afif yükte tut içteki kolla tekere ağırlık yapınca kaçırmaz hassas işlerde içtekini kullan sürümde dıştakini hayırlısı olsun 15 dölümü 19lt ile sürdüğümü bilirim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hayatımda İlk Defa Traktör Alacağım, Tavsiyelerinizi Bekliyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt